Blogg

Les vår blogg om flytting og lagring

Få eksperttips på flytting, lagring og ryddige rom. Vi gir deg “Life-hacks” for en enklere hverdag. Du kan også følge oss på Facebook og Instagram.

Et ryddig hjem gir en god følelse hos de fleste av oss. Derfor har vi samlet noen effektive ryddetips for å gjøre veien til et organisert hjem enklere.
Utover verktøy finnes det andre grunnleggende ting som er viktig å ha tilgjengelig under renoveringen for å gjøre prosessen enklest mulig. Les videre for å få våre renoveringstips og svaret på hva vi anser som nødvendig under renoveringsprosessen.
Er ditt verktøy hjemme også litt uorganisert? Tar det unødvendig lang tid å finne det du trenger til prosjektene dine? Få våre tips nedenfor!
Lurer du på hva strøm med opprinnelsesgaranti betyr når du leier et minilager? Oppdag hvorfor opprinnelsesgaranti er avgjørende for din lagring, og hvordan det gjør din oppbevaring mer miljøvennlig.
Få bedre plass som student med disse fem enkle og lettgjørlige tipsene.
Få praktiske tips og triks for å maksimere plassen i et minilager under en flytteprosess. Utforsk organiseringsteknikker, riktig emballasje og utnyttelse av vertikalt rom for å få mest mulig ut av lagringsplassen.
Å flytte til en ny by er spennende, men det kan også føles skummelt. Vanligvis kan det være utfordrende å bli kjent med nye mennesker og få seg nye venner. Så, hvordan går man egentlig fram?
Utforsk smarte lagringsløsninger og få tips til hvordan du kan holde alt ryddig og klart til neste sommersesong.
Oppdag innovative og kreative ideer for oppbevaring som hjelper deg med å utnytte plassen i hjemmet ditt på en effektiv måte.
Her er en miniguide til transporttjenestene vi tilbyr for å gjøre flytting av eiendeler enklere og mer praktisk. Fra gratis varebilutleie og tilhengerutleie til samarbeid med rimelige flyttebyråer, vi har løsningene du trenger.
Føler du ikke at du har nok tid til de som er viktigst for deg? Bruk denne miniguiden for å se hvordan du kan få bedre plass i kalenderen til kvalitetstid med familien.  
Få en stressfri sommer: Oppdag hvordan et minilager kan hjelpe deg med å forberede deg til ferien og sikre at du får den beste sommeropplevelsen.
Sliter du med å finne plass til sykkelen hjemme? Står den for øyeblikket bare i veien? Her er noen tips til hvordan du kan frigjøre plass og oppbevare sykkelen på en praktisk og estetisk måte.
Visste du at vi samarbeider med Freetrailer for å kunne tilby en rimelig og praktisk løsning for transportbehovet ditt?
Å lagre vinterklær og utstyr i et minilager før sommeren er en fin måte å få bedre plass i hjemmet på, samtidig som du får beskyttet tingene dine mot skader.
Ved å leie et lager kan du bo bedre på mindre plass, og samtidig spare penger på kvadratmeterprisen eller husleien.
Vurderer du å endelig å ta steget og starte egen nettbutikk, men er ikke helt sikker på hvordan det skal fungere i praksis. Da kan et minilager være noe for deg!
Å bo i en studentleilighet innebærer ofte at man bor litt mindre, men med noen få enkle steg kan du få det til å føles romsligere.
Ting har en tendens til å hope seg opp. Det kan være vanskelig å kaste, spesielt eiendelene vi har arvet fra eldre slektninger da de ofte har sentimental verdi. Les videre for å lære hvordan du kan håndtere alt du har arvet.
Nyttårsforsett er personlige mål som du setter for deg selv og for året, gjerne med formålet om å gjøre en forandring. Men vet du hva bærekraftige nyttårsforsett er?
Når barna flytter ut går du inn i en ny fase av livet, og kanskje føles det litt tomt en periode. Litt mindre bråk, litt mindre latter og litt mindre rot. Men tomt er det jo ikke, for igjen står alt av eiendeler og møbler som ikke har blitt med i flyttelasset. Og hva skal du gjøre med det?
Det finnes mange tegn som forteller deg at det er på tide å gjøre boden til en bedre plass å være. Vi tar deg gjennom 5 av dem her. Kjenner du deg igjen i noen?
Det er mange som skal starte å studere til høsten, og kanskje er du en av dem som skal flytte ut for første gang. Det er mange viktige ting du må huske på og tenke over når du flytter ut. Vi hjelper deg å huske dem.
Skal du flytte for å studere? Da har vi noen gode råd til deg - her er alt du trenger å vite.
Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.
Vi går inn i en tid hvor mange flytter, og da er det mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje allerede når du bestemmer deg for å flytte.
Når være blir varmere er det ikke lengre nødvendig å la vintergarderoben ta opp mye plass i skap og gang. Men er det bare å pakke alt bort? Det ser vi på videre.
Skisesongen er så godt som over, og det er på tide å begynne å tenke på hvor du skal oppbevare dine ski gjennom sommeren. Få våre tips til oppbevaring av ski her!
Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?
Solen har så smått begynt å varme, og det er ikke altfor lenge til vinterklær må vike for lettere vårklær og sykkel for ski. Men hva må du gjøre før du legger det bort? Det får du vite her.
Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.
Nærmer dagen der du skal flytte inn på lager seg? Her får du en oversikt over hva du bør tenke på før du flytter inn, og hvordan ting fungerer på selve flyttedagen. Så kan alt gå så smertefritt som mulig.
Dere har bestemt dere for å flytte fra hverandre, og det siste dere ønsker å tenke på er alt det praktiske som følger med. Dessverre er det ikke så enkelt, og det er flere ting dere må ta stilling til. Vi har samlet noen råd for å gjøre prosessen litt lettere.
Finner du ikke det du har i boden din? Les videre for fem tips til bedre orden i boden, slik at du finner det du trenger.
La oss starte med en disclaimer. Vi kan ikke garantere at du vil lykkes med å holde det ryddig hele tiden - men vi kommer med noen tips som kan hjelpe deg på veien. Gradvis bygg dine nye vaner og skap roen rundt deg med noen enkle tips.
Har du litt for mye greier rundt deg? Ting og tang du egentlig skulle vært foruten – men som du samtidig ikke helt vil kvitte deg med? Et minilager kan være veien til et mer organisert hjem.
Det er to fundamentale ting vi gjerne skulle hatt mer av her i verden: tid og rom. Du har kanskje ikke tenkt over det, men et minilager kan faktisk gi deg litt av begge deler. Så la oss starte med det siste. Her er hvordan vi kan gi deg bedre plass i hverdagen – og hva det egentlig betyr.
Sliter du med å finne et fornuftig sted å oppbevare sykkelen gjennom vinterhalvåret? Må du kjempe deg forbi seilbrett og grill i redskapsboden? Det finnes en bedre løsning. Så hvis du liker å ha orden i sakene, bør du følge med nå.
Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!
Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.
Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, så følg stegene.
For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.
Når du skal flytte eller lagre er det mye du kan klare deg uten, men vi anbefaler at du går til innkjøp av noe grunnleggende for å sikre en god og sikker flytting og lagring. Se hva du bør kjøpe her.
Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.
Ikke la irritasjonen over lite plass ta over roen du skal føle på hjemme. Med noen enkle grep får du bedre plass hjemme!
Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.
Du er ikke alene, for de fleste av oss har vel opplevd frustrasjonen som treffer når man står midt i pakkerotet hjemme, og flytteesken nekter å samarbeide. Fortvil ikke, vi guider deg gjennom det.
Planlegger du å selge din bolig? Da har du flaks, for her kommer vi med 4 enkle tips til hvordan du gjør din bolig salgsklar.
Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.
Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.
Å flytte er både stress og kan være vanskelig. Vår kollega i Danmark har jobbet med flytting siden 2015, og føler fortsatt at flytteprosessen krever mye tid og energi. Men hun har lært flere triks som kan hjelpe. Les om hennes flyttereise, kanskje blir du også litt klokere?
Det er mange som selger eller leier ut leiligheter om dagen, og kanskje du planlegger å gjøre det samme? Vi kommer med råd i samarbeid med en eiendomsmegler
Nå nærmer sommeren seg med stormskritt. Se tre områder vår kollega har tatt tak i, og se om du kan la deg inspirere for å ønske den nye årstiden velkommen.
De fleste av oss ser vel etter enkleste måte å gjennomføre en flytteprosess på. Vår samarbeidspartner, HMH Home Management har løsningen for deg som helst vil gi fra deg nøkkelen, og så låse opp ditt nye hjem ferdig innflyttet.
Når du tar steget for å bestille flyttebyrå kan det komme noen spørsmål tilbake fra byrået. Her er forberedelsene du kan gjøre for å være klar med svarene.
Det er ikke uvanlig at du må være ute av det gamle hjemmet før du kan flytte inn i det nye. Men hvordan kan du løse logistikk problemene som oppstår i denne situasjonen? Les videre, og få svaret.
Dagen er her snart, og forhåpentligvis har du rukket å gjøre deg ferdig med pakking, og alle andre gjøremål som følger i en flytteprosess. Kryss av disse siste stegene for at flyttedagen skal gå så smertefritt som mulig.
Kan du klare deg med mindre ting, men samtidig føle at du har mer, og bo på mindre plass? Det mener designeren Graham Hill at du kan klare. Les om hans tre måter hvor lite gjort på en god måte kan gi mer.
Det er mye å holde styr på når du skal flytte og det er lett å gå seg vill. Vår samarbeidspartner Flyttefoten har lang erfaring med flytting, og vet hva som skal til for å oppnå en problemfri og effektiv flytteprosess. Få deres beste tips her.
Nå har du kanskje begynt å kjenne på stresset, men forhåpentligvis har du fått gjort unna mye av de viktigste tingene. Det er et par ting som gjenstår på vår liste før du er klar for det nye som venter, om det er et nytt hjem, en reise, eller kanskje noe helt annet.
Det er snart et nytt år, og det store spørsmålet for tiden er: Har du noen nyttårsforsetter? Har du ikke tenkt over dette enda, kan du få noen forslag fra oss!
I den kalde, men hyggelige, juletiden samles de fleste familier rundt middagsbordet, treet og man holder sammen. De mange hjem er pyntet med lys og julepynt, og mange stearinlys for en varm og hyggelig stemning. Julen er altså den perfekte anledning til uventet vennlighet.
Når det er to uker igjen er det på tide å få fart på sakene, slik at du slipper å stresse unødvendig de siste dagene før du flytter. Få unna et par ting du kan gjøre allerede nå.
Når du har brukt lang tid på å pakke alt du eier og har i esker, tepper og bobleplast er det sikkert fristende å bare slenge det inn på lageret fortest mulig. Men, hvis du lagrer og stabler riktig før du oppbevarer får du ikke bare plass til mer, du får også tak i det du trenger når tingene dine står på lageret.
Når kuldegradene kommer snikende er det et sikkert tegn på at noen ting skal settes bort. Da er det flere hensyn som skal tas for at eiendelene skal vare så lenge som mulig. Vi hjelper deg med en oversikt over ting du må huske før du setter det bort.
Du har sikkert sett minilager på TV tidligere. Ofte blir de brukt i amerikanske filmer og serier, men i Norske serier er det ikke like vanlig. Her har produksjonsselskapet 50K15 sett potensialet, og kom for å spille inn en pilotepisode på Torshov.
Nå som kulden begynner å komme for fullt, er det greit å kunne ha tempererte lagerboder å lagre dine eiendeler i. Men hva betyr det egentlig at lagerbodene er tempererte?
Halloween er tiden for skremmende kostymer, utskårne gresskar og «knask eller knep». Men er det i utgangspunktet så skummelt som det virker, og hvordan er en halloween på et minilager?
Vi er snart i oktober, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?
Bor du smått, slik som jeg? Da kjenner du helt sikkert følelsen av at det er for mange møbler på alt for liten plass. Les hvordan du kan få maks ut av den plassen du har, og hva du kan gjøre me det du ikke trenger akkurat nå.
Vi ønsker alltid at du skal ta informerte valg som fører til best mulig lagring for deg. Få full oversikt over likheter og forskjeller mellom en lagerbod og en lagercontainer, slik at enklere kan finne hvilken løsning som passer best for deg.
I forbindelse med utleie av lager blir det ofte brukt to begreper på størrelser: kvadratmeter og kubikkmeter. Her får du en forklaring på forskjellen på de to, og hvordan du kan forholde deg til dem når du skal leie lager.
Når du flytter inn på lageret, kan det være lurt å ha en liten tanke om hvordan du skal laste inn. Det kan friste å bare kaste tingene inn, men det vil lønne seg å stable hensiktsmessig. Få Boye og Philips tips for å utnytte plassen du har til rådighet.
Nå er det er snart tid for vårrengjøring, men hvordan kan du ta best mulig fatt på denne oppgaven? Det kan virke uoppnåelig å skulle rengjøre hele hjemmet nøye. Vi håper å kunne inspirere og motivere deg til å ta vaskeutstyret fatt, og få vårrengjøringen unna.
Det er ikke alltid så lett å vite hva som er lurt å gjøre før du skal bestille lager, og det kan være spesielt vanskelig å finne hva som er riktig lagerstørrelse for deg. Boye, site-manager på avdeling Billingstad er klar på hva han mener er lurt før du bestiller.
Opplever du at ledningene alltid roter seg til, og at du må bruke tid på å løse floken? Det er ikke nødvendigvis din feil!
Våre lager-eksperter møter stadig personer som er midt i en flytteprosess. Før visning, mellom leiligheter, eller som er i full gang med oppussing av det nye hjemmet. Ina, Site Manager i Drammen har et godt råd til deg som skal flytte.
Hvordan kan du unngå at du mister helt kontroll på ledningene når du flytter? Ikke bruk tid på å lete etter ledningen til TV-en eller apple TV-en, følg disse enkle rådene, så har du full kontroll fra et hjem til et annet
Våre flyttebutikker er fulle av flyttemateriell av høy kvalitet. Kommer du innom kan du møte på våre flytteeksperter, som gladelig hjelper deg å finne det du behøver. Men hva er egentlig deres favoritt-flyttemateriell? Philip er Site Manager på Helsfyr, og hans favoritt er Compactor 210L.
Skal du flytte inn i et kollektiv? Det er mange ting du bør tenke på, både for å ta vare på dine ting og for å unngå et stappfullt kollektiv. Les våre tips.
Skal du pakke ned lagre eiendelene dine før de lagres over en kort eller lengre periode? Gjør lagringen litt enklere for deg selv – følg disse tre pakketipsene før lagring.
I en stressende flytteperiode kan det være lett å glemme at du faktisk skal bo i den nye leiligheten eller huset den første natten.
Har du opplevd å skjære deg på knivene når du pakker opp eller ned? Det er en unødvendig smell å gå på.
Flytteprosessen er hektisk. Vi har alle vært der, når vi egentlig bare vil rive oss i håret, slå i veggen, bare droppe det hele. Vi har funnet noen løsninger som kan gjøre det litt mer hyggelig, og litt mindre stressende.
Vi vet at det er mye å tenke på når du skal flytte. Om det er til lageret, til ditt nye hjem, eller kanskje til en ny by, er det alltid hektisk. Her får du våre beste tips når du skal flytte.
En veldig vanlig ting å gjøre før flytting er å stappe alle klærne i svarte avfallssekker. Det er en lettvint løsning i en travel flytting, men det er flere grunner til at dette kanskje ikke er det lureste å gjøre.
Når byene vokser blir også leilighetene mindre, og det er ikke lengre alle som har lagringsplass i tilknytning til leiligheten. Har du opplevd å ikke ha plass til alt?
Nå er snart vinteren her, og hagemøblene har fullført sin plikt før vinteren for alvor kommer. Men hva bør du gjøre for å holde dem ved like, og ikke minst; hvordan unngår du at det dannes mugg over vinteren?
Thomas og kjæresten flyttet sammen for litt over ett år siden. Den gang leide de et stort lagerrom for å få unna møbler, og siden har de hatt en lagerbod her hos City Self-Storage.*
Døren på en lagerbod kan ha mange ulike former, farger og fremtoninger. Det er lett å dømme lagerboden med det første du møter opp på en av våre avdelinger. Men er det riktig å gjøre?
Bor du trangt? Eller har du en veldig nysgjerrig familie? Da kan løsningen være å gjemme julepresangene på minilager.
En undersøkelse gjennomført av engelske Access Self Storage viser at nostalgi er en viktig driver i hva folk velger å ta vare på. Det er nemlig gamle leker og memorabilia som de fleste oppgir at de lagrer på eksterne minilagre.
Livet blir til mens du lever – på godt og vondt. Og det er ikke alt du kan planlegge. Da er det godt å vite at det finnes et sted der de dyrebare minnene dine kan være, slik at de slipper å bli borte for godt.
Skal du flytte i Oslo? Her er de største fellene du kan havne i, og løsninger til hvordan du unngår å havne i dem.
Minilager i USA er ikke som i Norge. I enkelte TV-program bygger konseptet på at en kan kjøpe innholdet av forlatte/ubetalte lagerboder på auksjon, men reglene i Norge er annerledes enn i USA.
City Self-Storage har avdelinger på mange ulike lokasjoner i Oslo, Østfold, Buskerud, Stavanger, Asker og Bærum. Vi har også Norges største minilager, men plass til kunder med mange ulike behov. Les om norges største minilager her.
Minilager har blitt en populær tjeneste for korttidslagring mellom flyttinger. City Self- Storage melder at de også merker en stor pågang fra kunder som ønsker å sesonglagre hagemøbler, gressklippere og annet sesongutstyr.

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe eller et rør på lageret eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.