CSS logo

Flyttelager

Er du på flyttefot og trenger et lager?

Har du solgt hjemmet ditt og er usikker på når du får flyttet inn i ny bolig? Eller kanskje du har behov for lagerplass for å kunne rydde unna møbler og innbo til visning?

Mellomlagring

Mer plass mellom steder

Uansett om flyttingen gjelder samboerskap, familieforøkelse eller du planlegger å selge før du kjøper, så hjelper City Self-Storage deg. Vi er alle forskjellige, og det har vi tatt hensyn til, og vi tilbyr derfor en stor variasjon av lagerboder som passer til å mellomlagre alt fra en liten hybel til en stor villa.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille lager →

Stressfri flytting

Vi gjør flytteprosessen enklere

Uansett om flyttingen gjelder samboerskap, familieforøkelse eller du planlegger å selge før du kjøper, så hjelper City Self-Storage deg. Vi er alle forskjellige, og det har vi tatt hensyn til, og vi tilbyr derfor en stor variasjon av lagerboder som passer til å mellomlagre alt fra en liten hybel til en stor villa.

Typisk begynner våre flyttekunder med en liten lagerbod til visningen, for så å leie en ekstra lagerbod, eller bytte til en større lagerbod for å mellomlagre et komplett innbo. Når flyttingen er unnagjort kan du lagre overflødig møbler og øvrig innbo i en liten lagerbod inntil du får tatt mot til deg og avgjør deres skjebne.

Vi gjør flyttingen mindre stressfyldt, ved at du enkelt kan få tilgang til lageret når du ønsker, og du har mulighet til å ta flyttelasset i flere omganger. Eksempelvis kan det være lurt på få utført nødvendige tilpasninger i den nye boligen før du setter møbler inn.

Mellomlagring ved visning

Rydd ut av boligen før visning og oppnå en høyere salgspris

Et positivt førsteinntrykk er avgjørende for bud og salg av bolig. Å få ryddet ut og satt bort møbler før en visning kan være avgjørende. Dette gjelder både selve boligen, men også boder og garasje. Undersøkelser viser at den gjennomsnittlige salgsprisen for en stylet bolig er 7 prosent høyere enn en der man ikke tar denne jobben. Stylede boliger ligger også nesten halvparten så lenge på markedet.

Lei en lagerplass hos oss i forbindelse med visning av boligen. Da kan du enkelt sette bort ting, og samtidig gjøre deg klar for flytteprosessen som følger etter. På den måten kan du dele opp flytteprosessen i to, og gjøre det hele litt mer stressfritt.

Kundeomtaler

Omtaler fra noen utvalgte leietakere

Altså, jeg er veldig kresen både som bedriftseier og som kunde. Men hos City Self-Storage er jeg aldri i tvil om at personalet prioriterer mine behov. De smiler og er løsningsfokuserte. Det er akkurat denne typen mennesker jeg hadde ansatt i mitt eget firma. De gir enestående service, sier gründeren Helge Schou

Helge Schou

Da jeg først begynte i jobben lagret jeg vareprøvene hjemme, men det var et logistisk mareritt. Nå kommer varene på paller, og det er bare å sette dem rett inn på et sentralt lager. Vi lagrer alle vareprøvene våre hos City Self-Storage, lagrene har veldig sentral plassering og enkel adkomst og det er utrolig praktisk for oss.

Kjetil Bråten

Vi har leid hos City Self-Storage på Helsfyr i snart to år, og vi synes lagerløsningen og servicen er veldig bra. Lageret er åpent fra morgen til kveld, og hele gjengen har tilgang til lageret med enkle koder. Vi har én kode for å komme inn på selve lageret, og så en annen kode på vår egen hengelås.

Kim Rebecca Torninger

Bestill lager uforpliktende i dag

Vi kan holde av et lager for deg, uten forpliktelse.

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.