CSS logo

Sesonglagring

Bedre plass til sesongutstyret

Spar penger på å leie lager i de sesongene du har behov for det. Med våre fleksible leieavtaler kan du enkelt avslutte leien, og starte opp igjen når du trenger lager på nytt.

Trygg lagring

Fleksibelt og kostnadsbesparende

Når du leier et sesongbasert minilager kan du leie lager i den perioden du har behov for lagringsplass, og slippe den ekstra kostnaden resten av året. Unngå dyre lagerlokaler du kun har bruk for en liten del av året. Du kan lagre for eksempel utemøbler som du ikke trenger, utstyr som kun brukes sommer eller vinter, varer, eller annet som tar opp plass.

Dette får du hos oss

Fordeler

Hvorfor sesonglagring i stedet for fast lager?

Dersom lagerbehovet endres underveis er det enkelt å endre lagerstørrelse. Vinterlagringen kan se ganske annerledes ut enn sommerlagringen, og kanskje har ikke din bedrift for lagerplass på sommerhalvåret. Da er det mye penger spart i å leie akkurat den plassen dere trenger, kun i den perioden dere trenger.

Velg mellom bemannet og ubemannet minilager

City Self-Storage har flere bemannede minilager i Oslo og Viken. Her finner du en tilknyttet flyttebutikk hvor du kan kjøpe det du trenger av reoler eller pakkemateriell før du lagrer. I butikkene er våre flytteeksperter, og de kan hjelpe deg med ekstratjenester:

Alle våre lager er selvbetjente, og i tillegg til de bemannede lagrene finner du ubemannede minilager på et stort utvalg sentrale lokasjoner i Oslo, Viken, Trøndelag og Rogaland. Du kommer og går som du vil mellom 06 og 23 med din personlige adgangskode, og kan benytte deg gratis av traller som finnes ved avdelingen.

Klar for å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett, eller kom innom en av våre butikker.

Bli ringt opp  Søk på nettsiden

  Hva er lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

  Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

  Hva er outlet?

  Outletlagre har lavere priser!

  Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

  Hva menes med gratis varebil?

  Få varebil på kjøpet.
  Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.