CSS logo

Trygg lagring

Vi har plassen du trenger for arkiver

Mange bedrifter har store mengder dokumenter som de trenger å beholde, enten for å oppfylle forpliktelsene, eller fordi det er nyttig å ta vare på informasjonen. Men etter hvert som virksomheten vokser, blir papirmengden som bedriften produserer vanskeligere å administrere, og arkivene og dokumentene begynner å ta opp mye av plassen på kontoret, der kontorleien er høy. Arkivlagring hos City Self-Storage gir din bedrift en skalérbar og sikker løsning med god tilgjengelighet. Vi har hjulpet bedrifter med arkivlagring i over 20 år.

Hva som er ditt lagringsbehov og hvordan rommet skal innredes avgjør du selv, eller i samråd med en av våre profesjonelle lagereksperter. Hos oss trenger du ikke leie mer plass en du har behov for i øyeblikket, for så å utvide når behovet melder seg. Flyttebutikkene som er tilknyttet våre avdelinger selger kvalitetshyller, og ellers alt du måtte ha behov for av arkivesker og emballasjemateriell. Vi er en stor og trygg aktør med over 20 års erfaring fra lagring. Arkivet ditt står trygt i 10 år eller mer hos oss.

Fordeler

Hvorfor bruke oss til arkivlagring?

Klar for å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett, eller kom innom en av våre butikker.

Bli ringt opp  Søk på nettsiden

  Hva er lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

  Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

  Hva er outlet?

  Outletlagre har lavere priser!

  Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

  Hva menes med gratis varebil?

  Få varebil på kjøpet.
  Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.