Skip to content

Slik fungerer minilager

Enkel tilgang til din egen lagerbod

  • Uforpliktende visning
  • Sentralt og tilgjengelig
  • Åpent 06-23 alle dager
  • Bestill enkelt på nett
  • Tilgang dagen du bestiller
  • Flytte- og pakkemateriell

Nettbestilling

Bestill enkelt på nett og få tilgang allerede samme dag

Vi har samlet et utvalg av populære lagerstørrelser som er tilgjengelig for bestilling via vår nettside. Vår nettløsning er helt selvbetjent, og du kan få tilgang til lageret samme dag som du bestiller. Vi behandler bestillinger i kundesenterets åpningstid. Se åpningstidene >

Størrelsesberegner

Ofte trenger mindre plass enn du tror. Vi har laget en størrelsesberegner som veileder deg til riktig lagerstørrelse. Du har også mulighet til å sende oss bilder av tingene, slik at vi kan gi deg et estimat.

Lagereksperter på telefon og chat

I våre butikker tilknyttet utvalgte lager finner du våre lagereksperter som gjerne hjelper deg å finne riktig størrelse, eller med råd om lagring. Du kan også nå oss mandag til søndag på chat, mail eller telefon. Lagrene holder åpent fra 06 til 23, alle dager – året rundt. Kontakt oss for mer informasjon.

Hvor stort areal trenger du?

Boligareal

For en normal møblert bolig på

m2

trenger du en lagerbod på

m2

Fordeler

Mange fordeler ved å leie lager hos oss

Fleksibel lagerløsning

Hos oss kan du skifte lagerstørrelse fra dag til dag. Du kan til enhver tid skifte til et større eller mindre rom avhengig af ditt behov.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på minilager i Drammen og Østfold, hvis du har fått et bedre tilbud på tilsvarende produkt i området. Vi matcher prisen og trekker fra ytterlige 10%.

Klimakontroll

Lageret holder en jevn og god temperatur året rundt. Hos oss kan du derfor lagre det aller meste av møbler og innbo helt sikkert.

Kort oppsigelsestid

Vi tilbyr fleksible leieperioder. Lagerleien løper månedsvis og kan sies opp før femtende den måneden du ønsker å flytte ut.

Kodelås

Slik åpner du kodelåsen

Kom i gang med lagringen nå

Dra innom din nærmeste avdeling eller bestill på nett