Skip to content

Lagertjenester

Vi er mer enn bare et minilager

City Self-Storage tilbyr markedets bredeste utvalg av ekstratjenester til deg som skal flytte eller lagre. Vi hjelper deg med tjenester som gjør flyttingen til lageret enklere.

Virtuell omvisning
Lurer du på hvordan det ser ut på en City Self-Storage avdeling? Vi har laget en virtuell omvisning der du selv kan navigere rundt på ett av våre anlegg.
Utleie av varebil gjennom Hyre
Trenger du varebil til flyttingen? Nå finner du varebiler fra Hyre utenfor noen av våre avdelinger i Oslo og Bærum. For å leie en bil må du laste ned appen Hyre.
Transportalternativer
Det skal være så enkelt som mulig å komme seg til våre lager, også når du ikke har en bil til rådighet. Under finner du våre transportalternativer, som kan hjelpe deg med en enklere flytting.
Transport til lageret
Vi har tilhengere til utleie ved 6 hentesteder i Stor-Oslo. Tilhengerene våre er rimelige, lukkede og låsbare, og de kan kjøres med ditt vanlige klasse B førerkort. Tilhengeren har plass til et lite flyttelass, og kan lett manøvreres rundt i trange bygater. Kontakt din nærmeste avdeling for å leie tilhenger >
Tilhengerutleie Freetrailer
Ved våre ubemannede avdelinger har vi tilhengere du kan låne gratis de 3 første timene. Møt opp, og lås opp en ledig tilhenger ved hjelp av appen, og begynn å bruke den. Du kan også forhåndsbooke på nett eller gjennom Freetrailer appen for 29 kroner. Du trenger ikke kjøpe tjenester hos City Self-Storage for å låne henger gratis Last ned appen gjennom Google Play, Appstore eller ved å sende sms “freetrailer” til 2130. Book en tilhenger hos Freetrailer >
Sekketraller
Vi tilbyr utleie av solide sekketraller og trappetraller som passer for alle flyttebehov. Kontakt ett av våre 8 utleiekontorer i Oslo, Asker eller Drammen for leie av en tralle i dag. Ta kontakt med din nærmeste avdeling >
P-Plass på Etterstad
Innendørs garasjeplass til leie på Etterstad. Lei en parkeringsplass på månedsbasis sentralt og tilgjengelig i Oslo. Vi har plassen du trenger.
Kontorlokaler
Vi tilbyr nå alle våre kunder muligheten til å leie kontor- og møtelokaler ved avdelingene Torshov, Mastemyr og Drammen. Her har du mulighet til å jobbe, holde et møte eller bare sitte og slappe av med en kopp kaffe og et magasin.
Flyttehjelp
  • Erfarne flyttefolk
  • Stressfri flytting
  • Trygghet
  • Oversiktlige priser
  • Nødvendig utstyr inkludert
  • Forsikring av flyttegods
Bærestropper
Vi har bærestropper/bæreseler til utleie til de som er på flyttefot. Kontakt ett av våre 8 utleiekontorer i Oslo, Asker eller Drammen for leie i dag. Kontakt din nærmeste avdeling >

Brukeruttalelser

Dette sier våre kunder om oss

Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre tilbyder.

Veldig behjelpelige ansatte. Både bestilling og oppsigelse gikk greit. Jeg kommer helt klar til å bruke City neste kan jeg trenger lager.

Super service, fine rom og jeg følte at mine ting var i god sikkerhet. Har kun gode ord og vil meget gjerne anbefale City Self-Storage

Problemfri løsning for oppbevaring av møbler. Enkel å endre lagerstørrelse når lagerbehovet endres underveis. Kan klart anbefales.

Altså, jeg er veldig kresen både som bedriftseier og som kunde. Men hos City Self-Storage er jeg aldri i tvil om at personalet prioriterer mine behov. De smiler og er løsningsfokuserte. Det er akkurat denne typen mennesker jeg hadde ansatt i mitt eget firma. De gir enestående service, sier gründeren Helge Schou

Helge Schou

Da jeg først begynte i jobben lagret jeg vareprøvene hjemme, men det var et logistisk mareritt. Nå kommer varene på paller, og det er bare å sette dem rett inn på et sentralt lager. Vi lagrer alle vareprøvene våre hos City Self-Storage, lagrene har veldig sentral plassering og enkel adkomst og det er utrolig praktisk for oss.

Kjetil Bråten

Trustscore på 8,4

170 kundebedømmelser på Trustpilot

Trustpilot er et online anmeldelsesforum. På trustpilot kan kunder dele deres positive og negative erfaringer med tjenesteudbydere. Erfaringerne de deler er nyttige for dem som skal bestemme sig for hvilken tjenesteleverandør de skal vælge. City Self-Storage er stolte over at vi opnår en Trustscore på 8,4 stjerner, baseret på 170 kunder som har bedømt os. Klik ind på Trustpilot for enten at skrive din bedømmelse, eller læse hvad andre kunder har skrevet om os.

  • En af verdens mest populære platforme for kundebedømmelser
  • Ægte kundehistorier fra mere end 170 kunder
  • Vi har været på trustpilot i over 6 år
  • Kollektiv bedømmelse er ”God”

Læs omtalene  >

City Self-Storage er på Trustpilot

Velg ditt nærmeste lager

Vi har mange avdelinger i flere storbyer i Norge

Vi bruker cookies for å sikre den beste opplevelsen på vår nettside. Ved videre bruk av siden aksepterer du dette.

Les mer >