CSS logo

City Self-Storage har åpnet ny avdeling i Vestby
Publisert januar 12, 2024

Vi i City Self-Storage er glade for å kunngjøre åpningen av vår nyeste minilager-avdeling i Vestby.

Vår nyeste åpning markerer en spennende utvidelse i vårt tilbud, og vi er ivrige etter å ønske lokalbefolkningen og folk i nærområdet velkommen til vår moderne og praktiske lagringsfasilitet.

Bedre plass, bedre muligheter

Vår nye avdeling, er lokalisert i Daliskogen Næringspark i Vestby kommune. Vi tilbyr trygge og selvbetjente lagerløsninger for både bedrifter og privatpersoner.

Med et stort utvalg av tempererte lagerboder i ulike størrelser, gir vi deg fleksibiliteten til å velge den perfekte lagringsløsningen som passer dine behov. Enten du trenger ekstra lagringsplass for husholdningsartikler, forretningsinventar eller andre gjenstander, har vi den perfekte løsningen for deg.

Praktisk beliggenhet og enkel tilgang

Med lange åpningstider og en beliggenhet nær E6, med tilgang til parkeringsplass og lastesone, er vår nye avdeling lett tilgjengelig.

Vi gleder oss til å ønske både nye og eksisterende kunder velkommen til vårt nyeste tilskudd. Besøk vår avdelingsside på nettet, «Minilager i Vestby», for mer detaljert informasjon og for å sikre din lagerbod allerede i dag.

Om City Self-Storage

City Self-Storage er en ledende tilbyder av moderne og sikre lagringsløsninger med avdelinger spredt rundt om i landet. Vi er dedikert til å tilby fleksible og pålitelige lagringsalternativer for å imøtekomme behovene til ulike behov.

For ytterligere informasjon eller om du har noen spørsmål, vennligst kontakt oss direkte på nettsiden eller på telefon.

Velkommen til bedre plass hos City Self-Storage i Vestby

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.