Skip to content

Kundehistorier

Våre fornøyde kunder forteller

Les hva noen av våre fornøyde kunder kan fortelle om sine erfaringer med bruk av våre tjenester.

Kundehistorie: Vitamin Well
Markedsavdelingen til Vitamin Well møtes mer på lageret enn på kontoret. Det er tross alt her hovedingrediensen til det svenske suksessfirmaet befinner seg.
Kundehistorie: Uni-Tools
Les hvordan gründerbedriften Uni-tools oppbevarer sitt verktøy og utstyr på en trygg og tilgjengelig måte ved bruk av lagerhotell.
Kundehistorie: Sindre
Sindre er 22 år gammel og student. Over sommeren sparer han penger på å lagre alt av møbler og innbo i et minilager på Billingstad.
Kundehistorie: Sigurd
Sigurd (41) har leid lager hos City Self-Storage i 5 år. Han leier en lagerbod på 15m2 på Majorstua, som han kombinerer med varelager til hans konsulentbedrift, og til privat lagring.
Kundehistorie: Peter
Vi har alle en interesse som gir oss mye glede i hverdagen. Peter (52) er filmelsker, og hans DVD-samling har vokst seg så stor, at ekstra lagerplass ble nødvendig.
Kundehistorie: Haugen-Gruppen
Haugen-Gruppen får varene levert på paller direkte til minilageret på Økern. En sentralt lager er avgjørende for Deres logistikk.
Kundehistorie: Hansa Toy
Jørn Otto i gründerselskapet Hansa Toy får en enklere arbeidshverdag ved å leie lager hos City Self-Storage. Lagerløsningen er prisgunstig og skalérbar.
Kundehistorie: Det andre teatret
Også Det Andre Teatret har scenografi og utstyr som behøver et sted å stå når det ikke er på scenen. Vi er stolte av at de har lager hos oss, og har tatt en prat med dem for å høre mer om hvor kreative de har vært med lagerplassen.
Kundehistorie: Backpacking
Emilie hadde bodd i Oslo i 5 år da hun bestemte seg for å dra på backpacking. Les her hvordan minilageret gjorde det mulig.
Kundehistorie: Artpack
Artpack har lagret hos City Self-Storage siden deres oppstart i 2010. Ettersom minilageret er så uhyre praktisk for dem, har de blitt værende. Les hvorfor.

Brukeruttalelser

Dette sier våre kunder om oss

Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre tilbyder.

Veldig behjelpelige ansatte. Både bestilling og oppsigelse gikk greit. Jeg kommer helt klar til å bruke City neste kan jeg trenger lager.

Super service, fine rom og jeg følte at mine ting var i god sikkerhet. Har kun gode ord og vil meget gjerne anbefale City Self-Storage

Problemfri løsning for oppbevaring av møbler. Enkel å endre lagerstørrelse når lagerbehovet endres underveis. Kan klart anbefales.

Altså, jeg er veldig kresen både som bedriftseier og som kunde. Men hos City Self-Storage er jeg aldri i tvil om at personalet prioriterer mine behov. De smiler og er løsningsfokuserte. Det er akkurat denne typen mennesker jeg hadde ansatt i mitt eget firma. De gir enestående service, sier gründeren Helge Schou

Helge Schou

Da jeg først begynte i jobben lagret jeg vareprøvene hjemme, men det var et logistisk mareritt. Nå kommer varene på paller, og det er bare å sette dem rett inn på et sentralt lager. Vi lagrer alle vareprøvene våre hos City Self-Storage, lagrene har veldig sentral plassering og enkel adkomst og det er utrolig praktisk for oss.

Kjetil Bråten

Trustscore på 8,4

170 kundebedømmelser på Trustpilot

Trustpilot er et online anmeldelsesforum. På trustpilot kan kunder dele deres positive og negative erfaringer med tjenesteudbydere. Erfaringerne de deler er nyttige for dem som skal bestemme sig for hvilken tjenesteleverandør de skal vælge. City Self-Storage er stolte over at vi opnår en Trustscore på 8,4 stjerner, baseret på 170 kunder som har bedømt os. Klik ind på Trustpilot for enten at skrive din bedømmelse, eller læse hvad andre kunder har skrevet om os.

  • En af verdens mest populære platforme for kundebedømmelser
  • Ægte kundehistorier fra mere end 170 kunder
  • Vi har været på trustpilot i over 6 år
  • Kollektiv bedømmelse er ”God”

Læs omtalene  >

City Self-Storage er på Trustpilot

Velg ditt nærmeste lager

Vi har mange avdelinger i flere storbyer i Norge

Vi bruker cookies for å sikre den beste opplevelsen på vår nettside. Ved videre bruk av siden aksepterer du dette.

Les mer >