|

CSS logo

Privatlager

Lager for privatpersoner

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Mange fordeler ved å leie lager hos oss

Trygg lagring

Våre lagerlokaler er videoovervåket og koblet til alarm hele døgnet. Hos oss kan du være trygg på at dine eiendeler står trygt lagret.

Sentral plassering

City Self-Storage ligger i flere byer, og du finner våre minilager på sentrale plasseringer med enkel tilgang.

Fleksibel lagerløsning

Hos oss kan du skifte lagerstørrelse fra dag til dag. Du kan til enhver tid skifte til et større eller mindre rom avhengig av ditt behov.

Klimakontroll

Lageret holder en jevn og god temperatur året rundt. Hos oss kan du derfor lagre det aller meste av møbler og innbo helt sikkert.

På flyttefot

Vi gjør flyttingen enklere

Når du skal flytte er det ofte en overgangsperiode der du trenger midlertidig lagring i forbindelse med at du venter på din nye bolig. Da kan du enkelt leie et lagerrom hos oss. Våre lagereksperter er tilgjengelig for å hjelpe deg til en stressfri flytting, enten du skal flytte en hel enebolig eller kun en liten hybel. Vi har et stort utvalg av lagerstørrelser, slik at vi alltid skal kunne tilby en lagerstørrelse som passer ditt behov.

Ettersom alle våre lagersentre er sentralt lokalisert, og vi har åpningstider fra 06-23 hver dag, skal det være enkelt for deg eller dine flyttefolk å flytte flyttelasset inn eller ut av lageret. I tillegg til lagerutleie har vi også flere tilleggstjenester som lageropplevelsen enklere. Hos oss kan du eksempelvis leie tilhenger, flyttebil og kjøpe flyttemateriell.

En utvidelse av ditt hjem

Få mer plass hjemme

Endringer i våre liv kan skape behovet for mer plass. Eksempelvis for de som gifter seg, og for de familiene som får barn. Med stadig mindre leiligheter og bodplass hjemme, er leie av minilager en fleksibel løsning. Stadig flere velger City Self-Storage som en ekstra ekstern lagerbod. Vi har lagerboder i en rekke ulike størrelser, fra kun 1 kvadratmeter. Hos oss kan du leie ditt eget walk-in-closet, eller en sportsbod til tingene du ikke har plass til i garasjen. Med tilgang fra 06-23 alle dager, og svært sentrale beliggenheter i Stor-Oslo, har du alltid enkel tilgang til dine eiendeler. Samtidlig kan du være sikker på at tingene står trygt lagret, i motsetning til mange kjellerboder i byens bygårder. Kom igang med lagringen hos oss i dag, og se hvor enkelt det faktisk kan være.

Smart lagring

Bedre plass til å pusse opp boligen

Skal du pusse opp, og ønsker å tømme leiligheten for å beskytte møbler mot støv, malingsflekker, med mer? Tar du turen innom oss får du leid både lagerplass og ekstra tjenester som flyttebil og tilhenger.

Å leie et minilager i forbindelse med oppussingen blir stadig mer populært, og vi har lagerstørrelser som passer de fleste behov.

Ved å leie et lager hos oss kan du få bedre plass til å pusse opp alt fra et lite bad til hele leiligheten eller huset. Ved å sette dine eiendeler på et lager sparer du deg for tid da du slipper å flytte møblene rundt, og du beskytter samtidig møblene dine fra oppussings-støv og maling.

Skal du pusse opp og ønsker at jobben skal bli så enkel og effektiv som mulig? Finn lagerstørrelsen som passer for deg og få tilgang innen minutter.

Vi har et stort utvalg lagerstørrelser

Få bedre plass i dag med et minilager

Lagertips

Les noen av våre guider

Når du skal oppbevare dine eiendeler, er det avgjørende å sikre at de blir beskyttet, uansett om det er for langtids- eller korttidsoppbevaring. Vi har samlet 6 konkrete tips som vil gi deg en optimal pakking.
Opprett et godt organisert lager der du raskt finner det du trenger med våre effektive lagringsløsninger og organiseringstips! Lær blant annet en ny metode på hvordan du best markerer boksene dine for å sikre din lagringssuksess.

Se alle avdelinger i Norge

Vi har en mengde avdelinger i Norge

Bli ringt opp  Søk på nettsiden

  Hva er lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

  Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

  Hva er outlet?

  Outletlagre har lavere priser!

  Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

  Hva menes med gratis varebil?

  Få varebil på kjøpet.
  Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.