CSS logo

Om Oss

Eksperter på bedre plass siden 1993

Vi i City Self-Storage leier ut minilager i ulike størrelser i flere byer i Norge. I våre flyttebutikker selger vi et stort utvalg av flytte- og pakkemateriell og tilbyr tjenester knyttet til flytting og oppbevaring.

Introduksjon

Vi løser plassproblemer

City Self-Storage ble startet i 1993, og har i dag en storrekke avdelinger i Oslo, Stockholm og København. Vi er en av Skandinavias ledende tilbydere av minilager, og norges største minilageraktør. I City Self-Storage er vi kundeorienterte, og service er vår kjerneverdi. Den viktigste markedsføringen vi gjør er å bidra til en god lageropplevelse for våre kunder, og vi tilstreber å alltid overgå deres forventninger.
Vi har minilager i Oslo og omegn, Akershus, Drammen, og streber etter at du uansett hvor og når skal få et utmerket nivå på kvalitet og service. For å kunne tilby deg et minilager som passer akkurat for deg og ditt behov tilbyr vi ved alle våre avdelinger et stort utvalg av lagerboder i ulike størrelser. Hos oss kan du velge om du kun ønsker å leie et lager, eller om du også vil benytte deg av våre tilleggstjenester.

Verdier

Våre 4 viktigste verdier

Tre røde streker med en runding på hver av strekene

Innovasjon

I City Self-Storage er vi åpne for forandringer. Vi skal alltid innovere, for stadig å overgå våre kunders forventninger.

Ikon med rød strek som former en pokal med en stjerne-lignende symbol i midten av pokalen

Konkurransevillig

I City Self-Storage setter vi ambisiøse mål. Vi arbeider sammen for selskapet alltid skal bli konkurransedyktig.

En rød strek som former til en badge med en v i midten av formen

Ansvar

Vår jobb som tilbyder av minilager er å ta vare på våre kunders verdier, og sikkerhet skal derfor alltid være fremste prioritet.

En rød strek som viser en person med headset og mikrofon på hodet

Service

Vi skal tilstrebe å være den mest kundeorienterte minilageraktøren ved å alltid yte service i henhold til den enkelte kundes behov.

Fornøyde Kunder

Vi setter kunden i sentrum

Hos City Self-Storage er vår strategi å sette kunden i sentrum for vår virksomhet. Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre leverandør av lagertjenester. Vi forsøker alltid å finne den beste lagerløsningen for hver enkelt kunde, uansett lagerbehov og med markedets beste kundeservice. I mai 2012 gjennomførte City Self-Storage i samarbeid med markedsanalysebyrået Enalyzer en kundeundersøkelse for alle eksisterende kunder. Over 6000 kunder i våre seks markeder har deltatt i undersøkelsen så langt. Undersøkelsen var todelt, og våre kunder målte oss på lojalitet og kundetilfredshet. Vi er stolte over at vi scoret høyt på begge disse parameterne.

Se hva våre kunder sier om oss →

Misjon

Vår misjon er å tilby en lagringsopplevelse som overgår våre kunders forventninger. Vår suksess måles først og fremst i hvordan vi møter- og overgår kundens forventinger til service, tilgjengelighet og kompetanse.

Visjon

Vi skal å være den foretrukne tilbyderen av minilager til enkeltpersoner og bedrifter i Skandinavia, og markedsledende på service, pris og innovasjon.
Portrett av smilende mann

Philip Vrålstad

Area Manager, City Self-Storage Norge

Vi hjelper mennesker i ulike livssituasjoner med deres plassproblemer, noe som gir oss en mulighet til å gjøre en forskjell i deres hverdag. I City Self-Storage er hver dag og kunde unik – og som sådan, enhver løsning personlig.

Utmerkelser​

Best på kundeservice i Europa

Vårt løfte til deg er å levere et kvalitetsprodukt gjennom høy kundeservice og ekspertise. Vi lever av fornøyde kunder, og setter deg som kunde i sentrum for vår virksomhet. Vi er derfor svært stolte av å kunne si at vi i 2012 ble belønnet med prisen “Best på kundeservice i Europa” under den årlige europeiske Self-Storage konferansen. Med slike annerkjennelser kommer også forpliktelser. Vi i City Self-Storage ser derfor på utviklingen av våre ansatte som den viktigste faktoren i arbeidet med å opprettholde vårt høye nivå av kundetilfredshet. Du kan derfor stole på at vi alltid gjør vårt ytterste for å gi deg en høy-kvalitets lagerløsning, enten du trenger å lagre for personlige eller for forretningsmessige formål.

Vår Selskapsgruppe

Vi er del av Self Storage Group

City Self-Storage er del av Self Storage Group, Skandinavias første børsnoterte minilager-selskap. Self Storage Group er notert på Oslo Børs med tickeren “SSG”. I tillegg til City Self Storage, eier vårt morselskap også OK Minilager AS, Norges nest største utleier av minilager. Totalt har vi mer enn 100 avdelinger og godt over 100.000 utleibare kvadratmeter i Skandinavia. Self Storage Group har nesten 100 engasjerte medarbeidere som hver dag arbeider for å gi de beste lagertjenestene. Vi er en kundeorientert virksomhet, der kundens behov og preferanser alltid kommer i sentrum. Self Storage Group har ambisjoner om å bli Skandinavias ledende utleier av minilager, og vårt selskap er i sterk vekst. Vi åpner mange nye avdelinger i stadig flere byer og tettsteder i Norge, Sverige og Danmark.

Besøk nettsidene til Self Storage Group →

Bestill minilager i dag

Få bedre plass på få minutter.

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.