Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Eksperter på utleie av minilager siden 1993

Vi i City Self-Storage leier ut mer enn 5000 lagerboder i Stor-Oslo, selger et stort utvalg av flytte- og pakkemateriell og tilbyr tjenester knyttet til flytting og oppbevaring.

Vi i City Self-Storage leier ut mer enn 5000 lagerboder i Stor-Oslo, selger et stort utvalg av flytte- og pakkemateriell og tilbyr tjenester knyttet til flytting og oppbevaring.

Introduksjon

Vi løser plassproblemer

City Self-Storage ble startet i 1993, og har i dag en storrekke avdelinger i Oslo, Stockholm og København. Vi er en av Skandinavias ledende tilbydere av minilager, og norges største minilageraktør. I City Self-Storage er vi kundeorienterte, og service er vår kjerneverdi. Den viktigste markedsføringen vi gjør er å bidra til en god lageropplevelse for våre kunder, og vi tilstreber å alltid overgå deres forventninger.

Vi eier og driver våre En mengde avdelinger i Stor-Oslo selv for å sikre at du uansett hvor og når skal få et utmerket nivå på kvalitet og service. Og for å kunne tilby deg et minilager som passer akkurat for deg og ditt behov tilbyr vi ved alle våre avdelinger et stort utvalg av lagerboder i størrelser fra 1 til 50 kvadratmeter. Hos oss kan du velge om du kun ønsker å leie et lager, eller om du også vil benytte deg av våre tilleggstjenester.

Verdier

Våre 4 viktigste verdier

Service

Vi skal tilstrebe å være den med kundeorienterte minilageraktøren ved å alltid yte service i henhold til den enkelte kundes behov.

Ansvar

Vår jobb som tilbyder av minilager er å ta vare på våre kunders verdier, og sikkerhet skal derfor alltid være være fremste prioritet.

Konkurransevillig

I City Self-Storage setter vi ambisiøse mål. Vi arbeider sammen for selskapet alltid skal bli konkurransedyktig.

Innovasjon

I City Self-Storage er vi åpne for forandringer. Vi skal alltid innovere, for stadig å overgå våre kunders forventninger.

Fornøyde kunder

Vi setter kunden i sentrum

Hos City Self-Storage er vår strategi å sette kunden i sentrum for vår virksomhet. Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre leverandør av lagertjenester. Vi forsøker alltid å finne den beste lagerløsningen for hver enkelt kunde, uansett lagerbehov og med markedets beste kundeservice. I mai 2012 gjennomførte City Self-Storage i samarbeid med markedsanalysebyrået Enalyzer en kundeundersøkelse for alle eksisterende kunder. Over 6000 kunder i våre seks markeder har deltatt i undersøkelsen så langt. Undersøkelsen var todelt, og våre kunder målte oss på lojalitet og kundetilfredshet. Vi er stolte over at vi scoret høyt på begge disse parameterne.

Kjøpskontrakt minilager

Misjon

Vår misjon er å tilby en lagringsopplevelse som overgår våre kunders forventninger. Vår suksess måles først og fremst i hvordan vi møter- og overgår kundens forventinger til service, tilgjengelighet og kompetanse.

Visjon

Vi skal å være den foretrukne tilbyderen av minilager til enkeltpersoner og bedrifter i Skandinavia, og markedsledende på service, pris og innovasjon

Isak Larsson
Country Manager
City Self-Storage Norge

Vi hjelper mennesker i ulike livssituasjoner med deres plassproblemer, noe som gir oss en mulighet til å gjøre en forskjell i deres hverdag. I City Self-Storage er hver dag og kunde unik – og som sådan, enhver løsning personlig.

Utmerkelser

Best på kundeservice i Europa”

Vårt løfte til deg er å levere et kvalitetsprodukt gjennom høy kundeservice og ekspertise. Vi lever av fornøyde kunder, og setter deg som kunde i sentrum for vår virksomhet. Vi er derfor svært stolte av å kunne si at vi i 2012 ble belønnet med prisen “Best på kundeservice i Europa” under den årlige europeiske Self-Storage konferansen. Med slike annerkjennelser kommer også forpliktelser. Vi i City Self-Storage ser derfor på utviklingen av våre ansatte som den viktigste faktoren i arbeidet med å opprettholde vårt høye nivå av kundetilfredshet. Du kan derfor stole på at vi alltid gjør vårt ytterste for å gi deg en høy-kvalitets lagerløsning, enten du trenger å lagre for personlige eller for forretningsmessige formål.

Vår selskapsgruppe

Vi er del av Self Storage Group

City Self Storage er del av Self Storage Group, Skandinavias første børsnoterte minilager-selskap. Self Storage Group er notert på Oslo Børs med tickeren “SSG”. I tillegg til City Self Storage, eier vårt morselskap også OK Minilager AS, Norges nest største utleier av minilager. I tillegg er Minilageret AS og Minilager Norge AS er del av vår selskapsgruppe. Totalt har vi mer enn 90 avdelinger og godt over 100.000 utleibare kvadratmeter i Skandinavia. Self Storage Group har over 70 engasjerte medarbeidere som hver dag arbeider for å gi de beste lagertjenestene. Vi er en kundeorientert virksomhet, der kundens behov og preferanser alltid kommer i sentrum. Self Storage Group har ambisjoner om å bli Skandinavias ledende utleier av minilager, og vårt selskap er i sterk vekst. Vi åpner mange nye avdelinger i stadig flere byer og tettsteder i Norge, Sverige og Danmark.

Børsnoteringen til Self Storage Group

Klar for å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett, eller kom innom en av våre butikker.