Chat with us, powered by LiveChat

Dette må du huske før du flytter

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje når du vet at du skal flytte.

Husk dette når du flytter

Sjekke når du kan flytte ut og inn

En flyttedag tar tid, og det kan være du må ta deg fri fra jobb, eller unngå å legge planer. Sjekk når du må være ute av den gamle leiligheten, og når du kan flytte inn i den nye, så vet du det dersom du må planlegge litt ekstra.

Søke om fri fra jobb

Dersom du skal flytte på en arbeidsdag er det lurt å be om fri så fort du vet når du skal flytte. Sjekk med arbeidsgiver om du kan få velferdspermisjon på flyttedagen.

Søke om bytte av barnehage/skole

Har du barn som går på skole eller i barnehage kan det hende de må bytte, eller at du må søke for at de skal beholde plassen de har i dag. Det er viktig å være ute i god tid, og sjekke frister for å søke. Informasjon om frister finnes ofte på kommunens nettside.

Sjekk hva som er inkludert

Sjekk om det er noen goder som er inkludert i leien i ditt nye hjem. Kanskje er det noen abonnementer du kan si opp.

Sjekke oppsigelsestid på abonnementer

Veldig mange har en måneds oppsigelsestid. Dersom det er abonnementer du ikke skal ta med deg til det nye hjemmet bør du vite når du må si opp for å unngå unødvendige utgifter.

Begynner flyttedagen å nærme seg? Se også 4 ting du må huske en måned før du flytter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

CSS er et selskap i Self Storage Group ASA.

containerutleie på vøyenengaperson som forbereder flytting