Hva bør du gjøre to uker før du flytter?

Når det er to uker igjen er det på tide å få fart på sakene, slik at du slipper å stresse unødvendig de siste dagene før du flytter. Få unna et par ting du kan gjøre allerede nå.

Følg listen og sjekk at du har gjennomført alt som bør gjøres.

Få flyttehjelp

Dersom du ikke har gjort det enda er det på tide å se seg om for hjelp på flyttedagen. Hvordan fikser du flyttehjelp? Det er flere måte å gjøre dette på. Du kan for eksempel få hjelp av venner, familie eller leie inn profesjonelle.

Transport

Det er lurt å bestille transport i god tid før du skal flytte,spesielt dersom du flytter på en populær flyttedag. Begynn å se etter flyttebil, flyttebyrå eller henger. Hos City Self-Storage leier vi ut hengere, og vi har samarbeid med et flyttebyrå som kan hjelpe deg på flyttedagen.

Bestille minilager

Dersom du trenger mellomlagring under flyttingen er det lurt å reservere dette litt i forkant, slik at du vet at det er ledig plass. Hos oss får du låne skaphenger uten ekstra kostnad den dagen du flytter inn på lageret. Vi er tilgjengelige dersom du behøver hjelp til å bestille minialger.

Har du kjøpt inn pakkemateriell?

Hvis ikke er det på tide, det kan fort ta litt tid å pakke ned, og da er det greit å ha noe å pakke i. I våre butikker har vi det du behøver av flyttemateriell.

Tenke på utvasken

Skal du vaske ut selv, eller bestille vaskehjelp til å ta flyttevasken? Kanskje behøver du å hente inn litt ekstra hjelp fra venner og familie?

Melde flytting

Du melder flytting til skatteetaten, og kan bestille ettersending hos posten. Dette er mulig å gjøre 14 dager før du skal flytte.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

person som forbereder flytting

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

Husk dette når du flytter

Dette må du huske før du flytter

Vi går inn i en tid hvor mange flytter, og da er det mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje allerede når du bestemmer deg for å flytte.

Flyttemateriellet du trenger

5 flyttemateriell som gjør flyttingen enklere

Når du skal flytte eller lagre er det mye du kan klare deg uten, men vi anbefaler at du går til innkjøp av noe grunnleggende for å sikre en god og sikker flytting og lagring. Se hva du bør kjøpe her.

Student flytter

Dette må du vite før du flytter for å studere

Skal du flytte for å studere? Da har vi noen gode råd til deg - her er alt du trenger å vite.

close