Hva bør du gjøre to uker før du flytter?

Når det er to uker igjen er det på tide å få fart på sakene, slik at du slipper å stresse unødvendig de siste dagene før du flytter. Få unna et par ting du kan gjøre allerede nå.

Følg listen og sjekk at du har gjennomført alt som bør gjøres.

Få flyttehjelp

Dersom du ikke har gjort det enda er det på tide å se seg om for hjelp på flyttedagen. Hvordan fikser du flyttehjelp? Det er flere måte å gjøre dette på. Du kan for eksempel få hjelp av venner, familie eller leie inn profesjonelle.

Uansett hvem du får hjelp av bør du avtale i god tid. Venner og Familie legger planer, og flyttebyråer blir fullbooket, spesielt i høysesongen.

City Self-Storage har et samarbeid med flyttebyrået Flyttefoten på Østlandet, og som kunde hos oss får du 10% på flyttetjenester. Les mer om Flyttefoten her og bestill flyttehjelp.

Transport til flyttingen

Ender du opp med et flyttebyrå stiller de med bil og utstyr, men dersom du får hjelp av noen andre og skal flytte selv vil du trenge transport til flyttingen.

Du bør begynne å se etter flyttebil, varebil eller henger tidlig, slik at du er sikker på at du har det du trenger til flyttedagen. Du kan leie varebil via Hyre, og det står varebiler utenfor flere av våre lager, som du kan booke via Hyre sin app.

Gjennom vårt samarbeid med Freetrailer kan du også leie tilhenger til flyttingen. Det koster kun kr 29 for forhåndsbooking, og hvis du plukker den opp uten booking kan du leie henger gratis i inntil 3 timer. City Self-Storage leier også ut egne tilhengere.

City Self-Storage har også en ny tjeneste som kalles Lagertaxi, hvor du får bil og sjåfør lageret, helt uten ekstra kostnad. Du kan lese mer om Lagertjenesten her.

Bestille minilager

Dersom du trenger mellomlagring under flyttingen er det lurt å reservere dette litt i forkant, slik at du vet at det er ledig plass. Du kan få tilgang til lageret allerede den dagen du bestiller, eller booke i forkant den størrelsen du trenger.

Vi er tilgjengelige dersom du behøver hjelp til å bestille minialger.

Har du kjøpt inn pakkemateriell?

Hvis ikke er det på tide, det kan fort ta litt tid å pakke ned, og da er det greit å ha noe å pakke i. I våre butikker har vi det du behøver av flyttemateriell. City Self-Storage har også en nettbutikk hvor du kan bestille flyttemateriell og hente i en av våre butikker.

Tenke på utvasken

Skal du vaske ut selv, eller bestille vaskehjelp til å ta flyttevasken? Kanskje behøver du å hente inn litt ekstra hjelp fra venner og familie?
Det finnes flere vaskebyråer å velge mellom, så du kan begynne å gjøre research og booke et som har ledig tid. Flere flyttebyråer tilbyr også vaskehjelp, så dersom du har bestilt flyttebyrå kan du høre om de kan ta seg av flyttevasken også.

Uansett hvem som tar seg av vasken kan det hende du må stille med eget vaskeutstyr. Dette bør du sjekke opp, og hvis du ikke har skaffet alt du trenger allerede kan du kjøpe det nå, slik at du har det klart

Melde flytting

Du melder flytting til skatteetaten, og kan bestille ettersending av post hos posten. Dette er mulig å gjøre 14 dager før du skal flytte, og det er like greit å få det unna veien nå slik at du ikke glemmer det.

Hva skal skje videre?

Når det er en uke igjen til flyttedagen kommer det flere ting du må tenke på eller gjøre. Men ikke bekymre deg, vi har flere lister på lager, slik at du vet at du rekker over det viktigste.

Her får du en liste over alt du trenger å huske på dagen før du skal flytte og etter utvask.

Dersom du lurer på noe kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig lager for deg.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Huskeliste dagen før utflytting

Hva bør du gjøre dagen før du flytter og etter utvasken?

Dagen er her snart, og forhåpentligvis har du rukket å gjøre deg ferdig med pakking, og alle andre gjøremål som følger i en flytteprosess. Kryss av disse siste stegene for at flyttedagen skal gå så smertefritt som mulig.

Husk dette en uke før du flytter

Hva bør du gjøre uken før du flytter?

Nå har du kanskje begynt å kjenne på stresset, men forhåpentligvis har du fått gjort unna mye av de viktigste tingene. Det er et par ting som gjenstår på vår liste før du er klar for det nye som venter, om det er et nytt hjem, en reise, eller kanskje noe helt annet.

person som forbereder flytting

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

Husk dette når du flytter

Dette må du huske før du flytter

Vi går inn i en tid hvor mange flytter, og da er det mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje allerede når du bestemmer deg for å flytte.