Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

Alt du må huske en mnd før du flytter

Si opp/endre abonnementer

Ofte er det 1 måneds oppsigelsestid på abonnementer. Si opp eller overfør abonnementer til ny adresse, eller til de som skal ta over din nåværende adresse.

Begynn å selge/gi bort/kaste

Det er både tidkrevende og unødvendig å ta med møbler, klær og ting du ikke ønsker å beholde til ditt nye hjem. Det kan fort ta litt tid å få solgt unna og sortert alt, så det er lurt å starte med dette allerede før du begynner å pakke.

Begynn å pakke

Når bør du starte å pakke ned flyttelasset? Det kan ta lang tid å pakke ned leiligheten. For å spare deg selv for stress når det nærmer seg, kan det være en ide å begynne allerede en måned før å pakke ned ting du ikke trenger før du flytter. Jo mer du får unna i starten, jo mindre er det å gjøre når det tilspisser seg.

Sjekk forsikringer

Har du innboforsikring eller annet du behøver å endre adresse på, oppdatere informasjon eller annet? Få oversikt i god tid før du flytter.

Har du akkurat bestemt deg for å flytte? Her er 5 ting du bør tenke på ganske tidlig i flytteprosessen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Husk dette når du flytter

Dette må du huske før du flytter

Vi går inn i en tid hvor mange flytter, og da er det mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje allerede når du bestemmer deg for å flytte.

Flyttemateriellet du trenger

5 flyttemateriell som gjør flyttingen enklere

Når du skal flytte eller lagre er det mye du kan klare deg uten, men vi anbefaler at du går til innkjøp av noe grunnleggende for å sikre en god og sikker flytting og lagring. Se hva du bør kjøpe her.

Student flytter

Dette må du vite før du flytter for å studere

Skal du flytte for å studere? Da har vi noen gode råd til deg - her er alt du trenger å vite.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

close