Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

Alt du må huske en mnd før du flytter

Si opp/endre abonnementer

Ofte er det 1 måneds oppsigelsestid på abonnementer. Si opp eller overfør abonnementer til ny adresse, eller til de som skal ta over din nåværende adresse.

Begynn å selge/gi bort/kaste

Det er både tidkrevende og unødvendig å ta med møbler, klær og ting du ikke ønsker å beholde til ditt nye hjem. Det kan fort ta litt tid å få solgt unna og sortert alt, så det er lurt å starte med dette allerede før du begynner å pakke.

Begynn å pakke

Når bør du starte å pakke ned flyttelasset? Det kan ta lang tid å pakke ned leiligheten. For å spare deg selv for stress når det nærmer seg, kan det være en ide å begynne allerede en måned før å pakke ned ting du ikke trenger før du flytter. Jo mer du får unna i starten, jo mindre er det å gjøre når det tilspisser seg.

Sjekk forsikringer

Har du innboforsikring eller annet du behøver å endre adresse på, oppdatere informasjon eller annet? Få oversikt i god tid før du flytter.

Har du akkurat bestemt deg for å flytte? Her er 5 ting du bør tenke på ganske tidlig i flytteprosessen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

Hvordan brette opp en flytteeske

Du er ikke alene, for de fleste av oss har vel opplevd frustrasjonen som treffer når man står midt i pakkerotet hjemme, og flytteesken nekter å samarbeide. Fortvil ikke, vi guider deg gjennom det.

salgsklar bolig

4 råd til å gjøre boligen salgsklar

Planlegger du å selge din bolig? Da har du flaks, for her kommer vi med 4 enkle tips til hvordan du gjør din bolig salgsklar.

Flytte fra stort til mindre

Mitt lille flytteeventyr

Å flytte er både stress og kan være vanskelig. Vår kollega i Danmark har jobbet med flytting siden 2015, og føler fortsatt at flytteprosessen krever mye tid og energi. Men hun har lært flere triks som kan hjelpe. Les om hennes flyttereise, kanskje blir du også litt klokere?

searchclose