CSS logo

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

Her er en kort liste:

  • Si opp/Endre abonnementer
  • Selge, gi bort og kaste ting
  • Begynn å pakke
  • Sjekk forsikringer

Si opp/endre abonnementer

Ofte er det 1 måneds oppsigelsestid på abonnementer. Si opp eller overfør abonnementer til den nye adressen, eller til de som skal ta over din nåværende adresse.
Husk at dersom noen skal ta over ruter og modem må du overføre utstyret på dem. Det er ikke sikkert du trenger å overføre alt en måned før, men dette er lurt å sjekke i god tid slik at du rekker å gjennomføre.

Selg, gi bort og kast ting

Det er både tidkrevende og unødvendig å ta med møbler, klær og ting du ikke ønsker å beholde i ditt nye hjem. Det kan fort ta litt tid å få solgt unna og sortert alt, så det er lurt å starte med dette allerede før du begynner å pakke.

Hvis du allerede har startet denne prosessen er det kjempebra, da blir jobben fremover mindre. Hvis du trenger et sted å sette ting underveis som du rydder kan du leie et minilager for å unngå mer rot hjemme enn nødvendig. Du kan da bruke minilageret til mellomlagring når flyttedagen kommer.

Begynn å pakke

Når bør du starte å pakke ned flyttelasset? Det kan ta lang tid å pakke ned leiligheten. For å spare deg selv for stress når det nærmer seg, kan det være en ide å begynne allerede en måned før å pakke ned ting.

Det er lurt å starte med det du ikke trenger å bruke i tiden fremover, vinterklær og sesongutstyr, eller møbler som kan unnværes er et fint sted å starte. Jo mer du får unna i starten, jo mindre er det å gjøre når det tilspisser seg. Det er viktig å pakke riktig, og her får du noen tips til pakking av klær og tekstiler.

Dersom du trenger flyttemateriell kan du kjøpe det i våre butikker. Hos oss kan du kjøpe flyttemateriell via klikk og hent.

Her er fem flyttemateriell som gjør flyttingen enklere.

Dersom du ønsker tips til pakkingen kan du lese et flyttebyrås beste pakketips her.

Sjekk forsikringer

Har du innboforsikring eller annet du behøver å endre adresse på, oppdatere informasjon eller annet? Få oversikt i god tid før du flytter.

Har du akkurat bestemt deg for å flytte? Her er 5 ting du bør tenke på ganske tidlig i flytteprosessen.

Hva bør du gjøre videre?

Fremover er det bare å holde et jevnt trykk, slik at du unngår stress etterhvert som flyttedagen nærmer seg. Når det er to uker igjen kan du ta en ny sjekk innom oss, for å se hva du må huske to uker før flytten.

Vi hjelper deg også en uke før flyttingen, ser på hva du må huske dagen før flyttedagen er der, og hva som skal skje på selve flyttedagen.

Har du spørsmål til flytteprosessen? Vi kan hjelpe deg med tips til flyttemateriell, og lagringstips under flyttingen.

Ta kontakt med oss her.

Lykke til med flytteprosessen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.