CSS logo

Hva bør du gjøre dagen før du flytter og etter utvasken?
Publisert februar 20, 2019

Dagen er her snart, og forhåpentligvis har du rukket å gjøre deg ferdig med pakking, og alle andre gjøremål som følger i en flytteprosess. Kryss av disse siste stegene for at flyttedagen skal gå så smertefritt som mulig.

Nøkler

Sjekk at du har alle nøkler og eventuelt annet som skal leveres tilbake. Hvis du mangler noe bør du helst finne det før du sender flyttelasset avgårde. Husk å ta av nøkler du skal ha med deg videre.
Sjekk hvor du har adgangskoder

Har du leid et minilager slik at du får vasket ut av den gamle leiligheten eller pusset opp i den nye uten at møblene er i veien, bør du sjekke hvor du har adgangskoder. Jo mer du har klart dagen før det braker løs, jo bedre.

Parkering

Sjekk at du har et sted å parkere flyttebilen/hengeren som ikke er så langt unna inngangen.

Trenger du transport til lageret? Vi har flere alternativer, finn transporten din her.

Bekreft tidspunkt

Ring eventuelle venner og familie som skal hjelpe deg på flyttedagen og bekreft når dere skal møtes, så får de også en liten påminnelse.

Klar for første natt i nytt hjem?

Det er lett å glemme at du nok ikke rekker å pakke ut alle tingene første natti nytt hjem. Kanskje skal du også sove et annet sted? Ta en siste sjekk og påse at du har alt du trenger for første natt lett tilgjengelig.

Pakk en eske, bag eller koffert med det du trenger, så slipper du å lete etter en lang flyttedag.

Lurer du på hva du trenger? Se hva vi har i vår eske for den første natten og sjekk at du har alt du trenger.

Hva med etter du har vasket ut?

Når du har skrubbet hver krik og krok i leiligheten, er det deilig at det ikke er mye igjen som skal gjøres. Kryss av de siste punktene, så er du straks klar for å legge det gamle hjemmet bak deg, og flytte inn i et nytt.

Ta av nøkler

Før du leverer nøklene fra deg må du huske å ta av eventuelle nøkler du skal ha med deg videre, og sjekke at du får levert alle nøkler til hjemmet.

Siste sjekk

Helt til slutt, ta en runde og sjekk at leiligheten er klar for nye beboere. Det kan være lurt å ha med en liten klut eller noe annet i tilfelle det er noe som trengs å gå over til slutt.

Lurer du på om du har glemt noe? Her kan du finne alle våre lister om hva du trenger å huske før du flytter, og påse at du ikke har glemt noe.

Lykke til med flyttingen!

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.