Spar tid og penger på lagringen

Det er ikke alltid så lett å vite hva som er lurt å gjøre før du skal bestille lager, og det kan være spesielt vanskelig å finne hva som er riktig lagerstørrelse for deg. Boye, site-manager på avdeling Billingstad er klar på hva han mener er lurt før du bestiller.

Ved å følge disse tipsene kan du spare både tid og penger når du skal lagre.

Ta kontakt med oss

For oss er det viktig at du finner riktig lager for ditt behov. Mitt beste tips før du bestiller er at du tar kontakt med en av oss kundekonsulentene i City Self-Storage. Da kan vi hjelpe deg med å finne riktig romstørrelse i forhold til det du skal lagre, slik at du ikke betaler for mer enn plassen du faktisk trenger. Du gjør det også enklere for deg selv.

Det er ikke alltid slik at det største rommet er best. Rommet har forskjellige mål, og enkelte rom kan passe bedre til dine gjenstander enn andre. Vi lagerkonsulenter gjør dette hver dag, og hjelper deg gjerne!

Trenger du flyttemateriell? Les om Philips favoritt, Compactor 210L her.

Her kan fu også lese Inas tips til deg som skal flytte fra hus til leilighet.

Om Boye

Boye er Site-manager på minilageret på Billingstad, og driver også Haslum og Vøyenenga. Med over 15 års erfaring fra bransjen, har han lært seg et par tips og triks. Boye bistår gjerne med guiding og råd når du skal lagre.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Eurobox og City Self-Storage

Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

Plassmange

Plassmangel? Slik får du bedre plass

Ikke la irritasjonen over lite plass ta over roen du skal føle på hjemme. Med noen enkle grep får du bedre plass hjemme!

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

searchclose