Philips favoritt-flyttemateriell

Våre flyttebutikker er fulle av flyttemateriell av høy kvalitet. Kommer du innom kan du møte på våre flytteeksperter, som gladelig hjelper deg å finne det du behøver. Men hva er egentlig deres favoritt-flyttemateriell? Philip er Site Manager på Helsfyr, og hans favoritt er Compactor 210L.

Compactor 210L

Mitt favoritt flyttemateriell er Compactor 210L. Jeg bruker den selv, og er kjempefornøyd. Beholderen er vakuumbasert, og trekker ut hele 75% av luften! En eske kan dermed romme mellom 5 og 6 dyner og puter, og fortsatt passe i en eske på 50x65x27. Du sparer masse plass, og esken er i tillegg vann- og støvtett.

Produktet er også genialt for sesongbaserte plagg. Selv har jeg begynt å bruke et lite triks for å unngå innestengt lukt når compactoren står i flere måneder. Ta en serviett, spray litt parfyme på den, og del den i to. Legg deretter den ene delen i bunnen av compactoren, fyll den opp, og legg den andre biten på toppen før du lukker. Da lukter klær, dyner og puter godt når du åpner den etter lang tid!

Ønsker du å se compactoren med egne øyne, har jeg gjerne en fremvisning i butikken.

Om Philip

minilageret på Helsfyr kan du møte på Philip, avdelingens Site Manager. Han har jobbet her i 7 år og har en høy kompetanse på flytting og lagring. Han gir gjerne råd og veiledning om din lagring.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

Hvordan brette opp en flytteeske

Du er ikke alene, for de fleste av oss har vel opplevd frustrasjonen som treffer når man står midt i pakkerotet hjemme, og flytteesken nekter å samarbeide. Fortvil ikke, vi guider deg gjennom det.

salgsklar bolig

4 råd til å gjøre boligen salgsklar

Planlegger du å selge din bolig? Da har du flaks, for her kommer vi med 4 enkle tips til hvordan du gjør din bolig salgsklar.

Flytte fra stort til mindre

Mitt lille flytteeventyr

Å flytte er både stress og kan være vanskelig. Vår kollega i Danmark har jobbet med flytting siden 2015, og føler fortsatt at flytteprosessen krever mye tid og energi. Men hun har lært flere triks som kan hjelpe. Les om hennes flyttereise, kanskje blir du også litt klokere?

searchclose