Philips favoritt-flyttemateriell

Våre flyttebutikker er fulle av flyttemateriell av høy kvalitet. Kommer du innom kan du møte på våre flytteeksperter, som gladelig hjelper deg å finne det du behøver. Men hva er egentlig deres favoritt-flyttemateriell? Philip er Site Manager på Helsfyr, og hans favoritt er Compactor 210L.

Compactor 210L

Mitt favoritt flyttemateriell er Compactor 210L. Jeg bruker den selv, og er kjempefornøyd. Beholderen er vakuumbasert, og trekker ut hele 75% av luften! En eske kan dermed romme mellom 5 og 6 dyner og puter, og fortsatt passe i en eske på 50x65x27. Du sparer masse plass, og esken er i tillegg vann- og støvtett.

Produktet er også genialt for sesongbaserte plagg. Selv har jeg begynt å bruke et lite triks for å unngå innestengt lukt når compactoren står i flere måneder. Ta en serviett, spray litt parfyme på den, og del den i to. Legg deretter den ene delen i bunnen av compactoren, fyll den opp, og legg den andre biten på toppen før du lukker. Da lukter klær, dyner og puter godt når du åpner den etter lang tid!

Ønsker du å se compactoren med egne øyne, har jeg gjerne en fremvisning i butikken.

Om Philip

minilageret på Helsfyr kan du møte på Philip, avdelingens Site Manager. Han har jobbet her i 7 år og har en høy kompetanse på flytting og lagring. Han gir gjerne råd og veiledning om din lagring.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Husk dette når du flytter

Dette må du huske før du flytter

Vi går inn i en tid hvor mange flytter, og da er det mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje allerede når du bestemmer deg for å flytte.

Flyttemateriellet du trenger

5 flyttemateriell som gjør flyttingen enklere

Når du skal flytte eller lagre er det mye du kan klare deg uten, men vi anbefaler at du går til innkjøp av noe grunnleggende for å sikre en god og sikker flytting og lagring. Se hva du bør kjøpe her.

Student flytter

Dette må du vite før du flytter for å studere

Skal du flytte for å studere? Da har vi noen gode råd til deg - her er alt du trenger å vite.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

close