Philips favoritt-flyttemateriell

Våre flyttebutikker er fulle av flyttemateriell av høy kvalitet. Kommer du innom kan du møte på våre flytteeksperter, som gladelig hjelper deg å finne det du behøver. Men hva er egentlig deres favoritt-flyttemateriell? Philip er Site Manager på Helsfyr, og hans favoritt er Compactor 210L.

Compactor 210L

Mitt favoritt flyttemateriell er Compactor 210L. Jeg bruker den selv, og er kjempefornøyd. Beholderen er vakuumbasert, og trekker ut hele 75% av luften! En eske kan dermed romme mellom 5 og 6 dyner og puter, og fortsatt passe i en eske på 50x65x27. Du sparer masse plass, og esken er i tillegg vann- og støvtett.

Produktet er også genialt for sesongbaserte plagg. Selv har jeg begynt å bruke et lite triks for å unngå innestengt lukt når compactoren står i flere måneder. Ta en serviett, spray litt parfyme på den, og del den i to. Legg deretter den ene delen i bunnen av compactoren, fyll den opp, og legg den andre biten på toppen før du lukker. Da lukter klær, dyner og puter godt når du åpner den etter lang tid!

Ønsker du å se compactoren med egne øyne, har jeg gjerne en fremvisning i butikken.

Om Philip

minilageret på Helsfyr kan du møte på Philip, avdelingens Site Manager. Han har jobbet her i 7 år og har en høy kompetanse på flytting og lagring. Han gir gjerne råd og veiledning om din lagring.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Huskeliste dagen før utflytting

Hva bør du gjøre dagen før du flytter og etter utvasken?

Dagen er her snart, og forhåpentligvis har du rukket å gjøre deg ferdig med pakking, og alle andre gjøremål som følger i en flytteprosess. Kryss av disse siste stegene for at flyttedagen skal gå så smertefritt som mulig.

Husk dette en uke før du flytter

Hva bør du gjøre uken før du flytter?

Nå har du kanskje begynt å kjenne på stresset, men forhåpentligvis har du fått gjort unna mye av de viktigste tingene. Det er et par ting som gjenstår på vår liste før du er klar for det nye som venter, om det er et nytt hjem, en reise, eller kanskje noe helt annet.

husk to uker før du flytter

Hva bør du gjøre to uker før du flytter?

Når det er to uker igjen er det på tide å få fart på sakene, slik at du slipper å stresse unødvendig de siste dagene før du flytter. Få unna et par ting du kan gjøre allerede nå.

person som forbereder flytting

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.