Inas lagringstips når du flytter

Våre lager-eksperter møter stadig personer som er midt i en flytteprosess. Før visning, mellom leiligheter, eller som er i full gang med oppussing av det nye hjemmet. Ina, Site Manager i Drammen har et godt råd til deg som skal flytte.

Sett tingene på lagring

I Drammen møter jeg mange kunder som skal flytte. Det er mange byggeprosjekter her, og mange kommer innom i tiden de venter på at sitt nye hjem skal bli bygget. Jeg anbefaler alle å bruke oss for det vi er verdt! På visning er det viktig at det ser innbydende ut, og da kan det være nyttig å få unna en del ting. Da anbefaler jeg å leie en liten lagerbod som rommer de tingene du skal få unna akkurat da.

Når resten av flyttelasset så kommer, er det enkelt å leie en bod til, stor nok til det som gjenstår. Da slipper du å flytte de tingene du allerede har satt på lager, og behøver kun å tenke på å frakte det resterende inn. Mange av mine kunder har hatt gode erfaringer med å bruke denne løsningen, og dersom du ringer meg hjelper jeg gjerne med å finne den løsningen som passer best for akkurat ditt flyttelass!

Ønsker du tips til flyttemateriell? Se hva Philip, Site Manager på Helsfyr foretrekker når han skal lagre dyner, puter og vintertøy.

Om Ina

Ina er Site-manager i Drammen. Hun har jobbet i City Self-Storage i 3 år, og har mye kunnskap om lagring. Hun møter alltid kundene med forståelse, og søker etter å finne beste løsning for behovet.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

Hvordan brette opp en flytteeske

Du er ikke alene, for de fleste av oss har vel opplevd frustrasjonen som treffer når man står midt i pakkerotet hjemme, og flytteesken nekter å samarbeide. Fortvil ikke, vi guider deg gjennom det.

salgsklar bolig

4 råd til å gjøre boligen salgsklar

Planlegger du å selge din bolig? Da har du flaks, for her kommer vi med 4 enkle tips til hvordan du gjør din bolig salgsklar.

Flytte fra stort til mindre

Mitt lille flytteeventyr

Å flytte er både stress og kan være vanskelig. Vår kollega i Danmark har jobbet med flytting siden 2015, og føler fortsatt at flytteprosessen krever mye tid og energi. Men hun har lært flere triks som kan hjelpe. Les om hennes flyttereise, kanskje blir du også litt klokere?

searchclose