Chat with us, powered by LiveChat

Inas lagringstips når du flytter

Våre lager-eksperter møter stadig personer som er midt i en flytteprosess. Før visning, mellom leiligheter, eller som er i full gang med oppussing av det nye hjemmet. Ina, Site Manager i Drammen har et godt råd til deg som skal flytte.

lagerboder brukt ved flytting

Sett tingene på lagring

I Drammen møter jeg mange kunder som skal flytte. Det er mange byggeprosjekter her, og mange kommer innom i tiden de venter på at sitt nye hjem skal bli bygget. Jeg anbefaler alle å bruke oss for det vi er verdt! På visning er det viktig at det ser innbydende ut, og da kan det være nyttig å få unna en del ting. Da anbefaler jeg å leie en liten lagerbod som rommer de tingene du skal få unna akkurat da.

Når resten av flyttelasset så kommer, er det enkelt å leie en bod til, stor nok til det som gjenstår. Da slipper du å flytte de tingene du allerede har satt på lager, og behøver kun å tenke på å frakte det resterende inn. Mange av mine kunder har hatt gode erfaringer med å bruke denne løsningen, og dersom du ringer meg hjelper jeg gjerne med å finne den løsningen som passer best for akkurat ditt flyttelass!

Ønsker du tips til flyttemateriell? Se hva Philip, Site Manager på Helsfyr foretrekker når han skal lagre dyner, puter og vintertøy.

Om Ina

Ina er Site-manager i Drammen. Hun har jobbet i City Self-Storage i 3 år, og har mye kunnskap om lagring. Hun møter alltid kundene med forståelse, og søker etter å finne beste løsning for behovet.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

CSS er et selskap i Self Storage Group ASA.

Få orden i ledningenehvorfor rotete ørepropper