Slik setter du opp tallerkeninndeleren (video)

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

I pakken får du flere papp-plater. Du skal sette de løse delene inn i bunnen. Start med å sette på første papplate. Vær tålmodig og sørg for at du treffer sporene, hvis ikke vil de tynne delene bøye seg, og det blir vanskeligere å sette dem på. Deretter gjør du det samme med de resterende papp-platene. Når inndeleren er satt sammen kombinerer du den med en liten flytteeske.

Trygg transport og lagring

Tallerkeninndeleren gjør at tallerkenene dine står stabilt i esken og ikke kan bli kastet rundt dersom esken skulle stå ustødig. Når du pakker ned tallerkenene kan du sette dem rett i inndeleren. Pass på at de står stabilt i esken, og ikke får for mye plass rundt seg. Hvis du vil beskytte tallerkenene ekstra kan ta silkepapir rundt dem, da er du sikker på at de ligger helt stabilt og ikke kan få skader under transport. For ekstra hjelp kan du se vår video om hvordan du slår opp tallerkeninndeleren.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.