Slik setter du opp tallerkeninndeleren (video)

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

I pakken får du flere papp-plater. Du skal sette de løse delene inn i bunnen. Start med å sette på første papplate. Vær tålmodig og sørg for at du treffer sporene, hvis ikke vil de tynne delene bøye seg, og det blir vanskeligere å sette dem på. Deretter gjør du det samme med de resterende papp-platene. Når inndeleren er satt sammen kombinerer du den med en liten flytteeske.

Trygg transport og lagring

Tallerkeninndeleren gjør at tallerkenene dine står stabilt i esken og ikke kan bli kastet rundt dersom esken skulle stå ustødig. Når du pakker ned tallerkenene kan du sette dem rett i inndeleren. Pass på at de står stabilt i esken, og ikke får for mye plass rundt seg. Hvis du vil beskytte tallerkenene ekstra kan ta silkepapir rundt dem, da er du sikker på at de ligger helt stabilt og ikke kan få skader under transport. For ekstra hjelp kan du se vår video om hvordan du slår opp tallerkeninndeleren.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Lagre Møbler

Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

Eurobox og City Self-Storage

Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

close