Plassmangel? Slik får du bedre plass

Ikke la irritasjonen over lite plass ta over roen du skal føle på hjemme. Med noen enkle grep får du bedre plass hjemme!

Få enkle råd til bedre plass hjemme.

Organiser for bedre plass

Det er kanskje ikke din favoritting å gjøre, men det kan føles veldig bra når du først kommer i gang, og ikke minst når du er ferdig. Ved å ta en dag eller bare noen timer hvor du omorganiserer litt kan du frigi mye plass, eller få det til å se ut som du har mer plass.

Når du skal organisere for å få bedre plass er det noen enkle triks:

  • Bruk høyden
  • Sett ting i bokser og stable
  • Utnytt plass under
  • Fjern det du ikke bruker

Når du først setter i gang, trenger det ikke ta lang tid før du begynner å se resultater. Ta en ting av gangen og få bort det som unødvendig tar opp plass.

Du kan lese mer om hvordan du kan utnytte plassen hjemme her >

For mange møbler?

Hvis problemet er at du har flere møbler enn du har plass til, er løsningen ganske enkel. Du må rett og slett fjerne noen av møblene, eller finne en løsning som er mer plasseffektiv.

Dette kan du gjøre:

  • Ommøblere
  • Gi bort
  • Selge
  • Kaste
  • Sett møbler bort

I noen tilfeller kan det være nok å ommøblere hjemme, så vil den ekstra plassen komme uten flere tiltak. Se om du finner en måte å sette møblene på som utnytter plassen bedre. Bytt om på møbler i de ulike rommene, eller prøve å bytte plass på noen av møblene.

Dersom du har møbler du ikke ønsker å beholde kan du vurdere om du skal selge, gi bort eller kaste dem.

Noen møbler har du kanskje ikke plass til akkurat nå, men ønsker å beholde til senere. Disse møblene kan du lagre et sted for å få bedre plass hjemme nå. Du kan sette dem i boden, hos venner, hjemme hos foreldre, eller på et eksternt lager. Pass på at du setter dem et sted hvor de kan stå uten å få skader av for eksempel fukt, temperatursvingninger eller lignende.

Minilager hos City Self-Storage

City Self-Storage leier ut minilager for private og bedrifter, og med et stort utvalg av lagerstørrelser kan de fleste behov dekkes. Du kan leie akkurat den plassen du trenger, på et sentralt lager nært deg.

Står du igjen med for mange møbler, eller en haug av sesongutstyr eller andre ting du ikke har plass til hjemme kan du enkelt sette det inn på et minilager hos oss. Der står det trygt til du trenger det igjen.

Våre lagerrom er tempererte og uten innsyn, og de egner seg veldig godt til lagring av møbler og innbo. Det er kun du som får tilgang til det lageret du leier, og med din personlige adgangskode kan du komme og gå som du selv ønsker, innenfor åpningstidene 06 til 23.

Når du ankommer lageret med tingene du skal lagre, står det traller ved inngangen som du kan bruke for å frakte tingene inn på ditt lager.

Dersom du trenger å leie ekstern plass kan du bestille enkelt på nett, eller ta kontakt med oss for råd. Lykke til!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Eurobox og City Self-Storage

Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

searchclose