CSS logo

Lagring og bruk av bobleplast

Hos City Self-Storage kan du kjøpe bobleplast i opp til 150 meter lange ruller. Perfekt for den som skal flytte og kanskje et godt tips som julegave til den som har alt?

Hos City Self-Storage kan du kjøpe bobleplast i opp til 150 meter lange ruller. Perfekt for den som skal flytte og kanskje et godt tips som julegave til den som har alt?

Vi er eksperter på lagring oppfunnet ved et uhell​

Oppfunnet ved et uhell

Bobleplasten ble oppfunnet ved et uhell i 1957 da ingeniørene Alfred Fielding og Marc Chavannes, forsøkte å lage plastikktapet. For at du skal unngå uhell når du bruker bobleplast er det noen ting du bør være klar over:

Riktig bruk av bobleplast

  • Bobleplast har to sider. En flat side og en side der boblene er. Når du pakker bør du ha boblene inn mot objektet du vil beskytte. Da vil objektet være beskyttet også om det går hull på en eller to av luftboblene.
  • Bobleplast kan lage merker. Derfor bør du først pakke de fine vinglassene dine i papir før du ruller dem i bobleplast og setter dem ned i en solid flyttekasse med skillevegger.
  • Bruk tape. Bobleplast beveger seg og spesielt om du bruker det på større ting som Tver eller store glassfat bør du sørge for å tape det skikkelig så plasten ikke folder seg ut og objektet glir ut.
  • Bruk kartong på store glassflater. Bobleplast er glitrende til å beskytte mot små støt, men om for eksempel et stort bilde kommer i spenn eller treffer skarpe kanter kan det fort knuse.
  • Derfor er det smart å bruke kartong i tillegg til bobleplast for å gi slike objekter ekstra beskyttelse.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.