CSS logo

3 Pakketips før du lagrer
Publisert januar 22, 2018

Skal du pakke ned lagre eiendelene dine før de lagres over en kort eller lengre periode? Gjør lagringen litt enklere for deg selv – følg disse tre pakketipsene før lagring.

Skal du ta noe ut?

Da bør du huske på dette også når du pakker. Det er kjipt å komme til lagerboden for å hente ut skiskoene, også ligger de i den bakerste esken. Pakk slik at det du kan komme til å trenge ligger lett tilgjengelig.

Vit hva som er hvor

Det er også kjipt å ikke vite hvor det du trenger ligger, fordi alle esker og poser ser like ut. Lagrer du lenge er det ekstra vanskelig å huske hva som er hvor. Skriv i det minste på hvilket rom esken tilhører, og gjerne noen notater om hva som faktisk er i (f.eks tallerkener, kjøkkenredskaper, kasseroller). Blir dette for tidkrevende kan et triks være å pakke i noe blankt, så har du full oversikt.

Ikke pakk for tungt

For å gjøre lagringen bokstavelig talt lettere er det lurt å ikke pakke for tungt i eskene. Husk at du skal bære det inn til lageret, og ut igjen en dag. Dersom eskene er for tunge skaper det også mye press hvis de stables. Unngå halvfulle esker ved å pakke lette ting øverst i eskene.

Dersom du ønsker flere tips kan du gjerne ta kontakt med oss her, på chat, eller kom innom en av våre butikker.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.