Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med råd til deg før visningen.

Truls Hauge er daglig leder i Proa Eiendomsmegling Lørenskog. Han har opp mot 3000 visninger bak seg, og vet mye om hva som fungerer og ikke. Det kan altså lønne seg å følge hans gode råd.

Ha det rent og ryddig

Hovedregelen er at boligen skal se ut som da du fotograferte den. Da sier det seg selv at det skal være rent og ryddig også på visningen. Sørg for å rengjøre godt, og la den overfladiske vasken vike. Når interessenter kommer på visning er dette inntrykket de får av hjemmet, og dette inntrykket blir bakgrunnen for om de kommer med bud eller ikke.

Sørg for at det ikke står mange ting foran rør under vasken på kjøkkenet. Dette er et sted mange vil ønske å se, og da må det være lett tilgang. Rydd bort alle småting og eiendeler som ikke behøver å være der, så er det ikke i veien.

Har du ikke fotografert boligen for salg enda? Sammen med Truls har vi kommet med flere gode råd du gjør lurt i å følge før fotograferingen.

Friskt og lyst

Når hjemmet er rengjort kan du også sette frem noen friske blomster, og åpne opp gardiner og persienner slik at lyset slipper inn. Unngå bruk av duftlys under visningen, de kan du spare til deg selv. Målet her er at interessentene skal kunne se for seg å fortsette et liv i ditt hjem, ikke at du skal vise frem hvordan du bor.

– Dersom boligen din passer til barnefamilier kan du for eksempel sette frem noen leker som barna kan leke med. Du kan også sette frem noe på kjøkkenet. Det kan være en skål med twist og en kanne kaffe, eller farris/saft på sommeren, sier Truls.

Da blir det hyggelig for interessentene å være i huset eller leiligheten. Inne på soverommet bør det være frisk luft og gjerne litt kjøligere enn på de andre rommene. På badet derimot kan du gjerne skru opp varmekablene et par hakk.

Må jeg vise frem boden?

– Det er ikke vanlig å vise frem boden på store fellesvisninger. Det hender likevel at interessenter ønsker å se boden, og da gjør jeg det gjerne etter visningen med de som ønsker. Da er det viktig at boden(e) ser fine og ryddige ut, og ikke er overfylte, forteller Truls.

Det kan altså være lurt å ta en runde i boden før visning. Det minste du bør gjøre er å sørge for at det er orden. Interessentene skal kunne få et fint bilde av bodens størrelse. Bruk for eksempel hyller for å få ting opp av gulvet, og lag plass til å gå inn i boden.

Er boden overfylt? Da kan du bruke et minilager for å sette bort eiendeler, slik at du får vist frem boden fra sin beste side. Minilageret kan du bruke i flere ledd av salget av din bolig, for eksempel før fotografering, eller hvis du skal ta bort møbler og gjenstander før visningen. Du kan enkelt reservere et minilager på nett her, eller kontakte vårt kundesenter som kan hjelpe deg å finne boden som passer ditt behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.