Skip to content

Hva gjør du når du må flytte ut av det gamle hjemmet før du kan flytte inn i det nye?

Det er ikke uvanlig at du må være ute av det gamle hjemmet før du kan flytte inn i det nye. Men hvordan kan du løse logistikk problemene som oppstår i denne situasjonen? Les videre, og få svaret.

familie flytter ut før de kan flytte nn i ny leilighet

Mellomlagring

Mange av våre kunder bruker minilager for å løse nettopp dette problemet. Hvis du leier et minilager noen dager før du må være ute av det gamle hjemmet, får du god tid til å flytte inn tingene. Dersom du flytter alt ut av det gamle hjemmet noen dager før du må være ute, får du også god tid til å utføre flyttevasken (eller til å få noen andre til å utføre den for deg). Når du så skal flytte inn i ditt nye hjem, kan du gjøre det den dagen som passer best for deg. Du er ikke avhengig av å være ute en bestemt dato.

Mellomlagringen kan vise seg å bli nyttig også hvis det nye hjemmet skal pusses opp. Da har du allerede møblene ute av veien, og det er bare å sette i gang i den tomme leiligheten. Da behøver du ikke bekymre deg for flekker og oppussingsstøv på møbler og eiendeler, og du kan flytte alt inn når du er helt ferdig med jobben.

Når du skal leie et minilager til mellomlagring kan vi hjelpe deg å finne størrelsen som egner seg best til ditt behov. Du får ofte plass til mer enn du tror, så vi anbefaler at du kontakter oss, eller bruker vår størrelseberegner på nett for å få et estimat på hvor stor lagerstørrelse du trenger. Du kan reservere et minilager på nett her.

Andre muligheter

Dersom du ikke bor i et område hvor minilager er en mulighet, er det fortsatt andre løsninger som kan redde deg fra å måtte sette alle eiendeler på gata. Har du venner med garasje, eller som har ekstra plass i kjellerboder og loftsboder, kan du alltids spørre om du kan låne plass for en liten periode. Dersom du ikke får plass til alt hos en venn, kan du alltids spre det ut hos flere. Da kan det være lurt å notere seg hvor du har lagret hva.

Dette bør du tenke på hvis du lagrer hos venner

Skal du lagre hos venner er det noen ting som kan lønne seg å planlegge i forkant. Skal du lagre på vinterhalvåret vil det bli store temperatursvingninger i en garasje med dårlig isolasjon og uten oppvarming. Da bør du unngå å lagre elektronikk, antikke møbler, vannbasert maling, eller annet som ikke tåler minusgrader og store temperatursvingninger. Prøv å finn et sted med mer stabil temperatur og plussgrader hvor du kan lagre dette.

Dersom du skal lagre i en fuktig kjellerbod hvor det er fare for lekkasje, bør du ta høyde for dette når du pakker ned dine eiendeler. Kanskje ta plastposer inni eskene, så kan du beskytte innholdet dersom esken skulle trekke til seg fukt. Du kan også bruk plastkasser, og legge små poser med silica gel sammen med klær.

Uansett om du ender opp med å mellomlagre på et minilager eller låner plass hos venner ønsker vi deg lykke til med flyttingen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Siste innlegg

Råd når du flytter ut for første gang

Råd når du flytter ut for første gang

Det er mange som skal starte å studere til høsten, og kanskje er du en av dem som skal flytte ut for første gang. Det er mange viktige ting du må huske på og tenke over når du flytter ut. Vi hjelper deg å huske dem.
5 tegn på at det er på tide å rydde i boden

5 tegn på at det er på tide å rydde i boden

Kjellerboden kan være en velsingnelse for å få unna alt man ikke vil ha inne i leiligheten. Det er fort gjort å stadig fylle på, og systemet kan falle sammen. Litt rot går greit, men når e det på tide å rydde i boden?
3 Pakketips før du lagrer

3 Pakketips før du lagrer

Skal du pakke ned lagre eiendelene dine før de lagres over en kort eller lengre periode? Gjør lagringen litt enklere for deg selv – følg disse tre pakketipsene før lagring.
3 tips for litt mindre stress ved flyttingen

3 tips for litt mindre stress ved flyttingen

Flytteprosessen er hektisk. Vi har alle vært der, når vi egentlig bare vil rive oss i håret, slå i veggen, bare droppe det hele. Vi har funnet noen løsninger som kan gjøre det litt mer hyggelig, og litt mindre stressende.

Vi bruker cookies for å sikre den beste opplevelsen på vår nettside. Ved videre bruk av siden aksepterer du dette.

Les mer >