Slik så det ut da “Beforeigners” hadde innspilling hos oss

I den nye serien Beforeigners får du se City Self-Storage Helsfyr i et nytt lys. Har du sett det som er HBOs første norske serie?

Serieopptak på City Self-Storage Helsfyr

I fjor høst hadde vi veldig spennende besøk på City Self-Storage Helsfyr, da det ble spilt inn scener til TV-serien Beforeigners, som nå sendes på HBO Nordic. Vi har gledet oss til å se resultatet, og nå kan vi også ta deg med bak kamera, for å se hvordan det så ut under innspillingen.

– Det var en opplevelse å ha serie-innspilling på City Self-Storage Helsfyr. Jeg var med gjennom hele dagen, og det ble mye løping frem og tilbake for å ordne diverse. Det var både lærerikt og gøy, og det er veldig stas at vi er en del av HBO sin første norske serie, sier Site manager på City Self-Storage Helsfyr, Philip A. Vrålstad.

I bildesliden øverst i saken kan du se hvordan det så ut da Beforeigners hadde innspilling.

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Inne på et minilager hos City Self-Storage

Nye lagerrom i Moss

Vi har bygget nye lagerrom i Moss, og har nesten 200 nye lagerrom tilgjengelig. Det er mulig å reservere uforpliktende i dag!

butikk apen for kunder City Self-Storage

City Self-Storage åpner butikkene for kunder

Fra mandag 20. april åpner vi våre butikker for kunder igjen. Velkommen til oss for en trygg handel av flyttemateriell eller leie av minilager.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot spredning av Koronaviruset (COVID-19)

Denne informasjonen er utdatert. Oppdatert informasjon fra 17.04 finner du her >
City Self Storage er fortsatt tilgjengelig for å hjelpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iverksatt noen tiltak i forbindelse med Korona (COVID-19).

Eurobox Minilager Blir en del av City Self-Storage

Eurobox Minilager blir til City Self-Storage

Fra 01.01.2020 ble Eurobox Minilager en del av City Self-Storage. I tiden fremover vil Eurobox få nye skilt og etter hvert vil du kunne se City Self-Storage sin logo også her.

searchclose