Skip to content

P-Plass på Etterstad

Innendørs garasjeplasser til leie i Oslo

Innendørs garasjeplass til leie på Etterstad. Lei en parkeringsplass på månedsbasis sentralt og tilgjengelig i Oslo. Vi har plassen du trenger.

Enklere parkering

Sikker og tilgjengelig parkering

Våre parkeringsplasser har standard størrelse. Parkeringskjelleren er avlåst, og kun våre leietakere har tilgang. Våre parkeringsplasser er beregnet for de som trenger å sette bort et kjøretøy både for en kortere- eller lengre periode. Det er fleksibelt å leie parkeringsplass hos City Self-Storage.

Våre parkeringsplasser på Etterstad i Oslo ligger i umiddelbar nærhet til avdelingen der vi har lagerboder til leie. Flere av våre leietaker leier faktisk både lagerplass til eiendeler, og parkeringsplass til sitt kjøretøy. Det er god adkomst til garasjekjelleren, slik at det er enkelt å få tilgang til kjøretøyet ved behov, enten det er en veteranbil eller en tilhenger.

Fleksibelt

Parkering for ulike behov

Våre oppstillingsplasser i Oslo passer for ulike behov. Du kan parkere det du ønsker på plassen, såfremt kjøretøyet får plass.

  • Sesonglagring av cabriolet
  • Veteranbil
  • Tilhenger
  • MC
  • ATC

Vi har flere leietakere som både leier parkeringsplass og lagerplass ved avdelingen på Etterstad. Kontakt City Self-Storage avd. Etterstad i dag for et godt tilbud.

Ring oss på tlf. 810 12345 eller send oss en mail >

Velg ditt lager

Vi har en mengde avdelinger med over 5000 lagerrom