|

CSS logo

Lagerleie stadig mer populært i Norge

Minilager har blitt en populær tjeneste for korttidslagring mellom flyttinger. City Self- Storage melder at de også merker en stor pågang fra kunder som ønsker å sesonglagre hagemøbler, gressklippere og annet sesongutstyr.

City Self-Storage er den ledende aktøren i Norge, og de merker at lagring for privatpersoner blir mer og mer vanlig også her.

– Den tradisjonelle kunden vår er to hushold som flytter sammen og ikke har plass til alt i en leilighet. Da er det greit å ha en lagerplass til alt det en ikke trenger, men ikke har lyst å kaste, som arvegods og slikt, forteller Isak Larson, General manager i City Self-Storage.

Sesong- og visningslagring øker

Lagringssjefen peker på to nye trender som driver behovet for mer plass.

– Vi ser to nye trender. Mange velger å rydde ut personlige ting før visning ved salg av bolig. Da kommer de til oss for å leie henger og mellomlagre alt som er i veien ved visning. Ofte finner de da ut at det er mange ting som like greit kan bli værende hos oss.

– Den andre trenden er hagemøbler. Vi har lenge tilbudt sesonglagring, men i de senere årene har dette vokst. Vi tror det henger litt sammen med at hagemøblene har blitt større og mindre sammenleggbare. Det er litt vanskelig å få plass til en rottingsofa i garasjen, avslutter Larson.

For mer informasjon

Isak Larsson, General Manager
Telefon: 41 42 61 71

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.