3 tips for litt mindre stress ved flyttingen

Flytteprosessen er hektisk. Vi har alle vært der, når vi egentlig bare vil rive oss i håret, slå i veggen, bare droppe det hele. Vi har funnet noen løsninger som kan gjøre det litt mer hyggelig, og litt mindre stressende.

Samle venner

Venner er som regel en god medisin mot stress og dårlig humør. Hva med å inkludere dem i pakkingen, og gjøre det hele om til en lek? Kjør moteshow, og la venner være med å bestemme hvilke klær du skal ta med deg, og hvilke klær som bør kastes eller selges. Sorter underveis, og marker hva som skal hvor. Sorteringen går som en lek, og det som ikke brukes så ofte kan du allerede begynne å pakke ned – så er plutselig en del av jobben gjort!

Mimre

Ja, det tar kanskje litt lengre tid, men hvis det kan gjøre nedpakkingen litt mer overkommelig er det verdt det! Unn deg selv å ta litt tid til å se gjennom gamle fotoalbum, og gjenstander som fremkaller minner du kanskje hadde glemt. Litt tid til å kose deg med minnene, så får du samtidig oversikt over hva du faktisk har liggende.

Sett på musikk

Kanskje ett av de eldste triksene i boka, men prøv å la musikken fylle rommet, og dans deg gjennom nedpakkingen. Dette er kanskje spesielt bra helt i innspurten, når du bare vil få alt ned i esker så fort som mulig. Musikk som girer deg opp, og som du kan pakke i takt med kan gi bedre flyt og motivasjon når du egentlig bare vil legge alt fra deg, og kan gjøre deg mer effektiv. Bare husk å ikke pakk ned høytalerne først!

Lykke til med nedpakkingen og flyttingen! Og husk, dersom du har spørsmål kan du kontakte oss her, eller komme innom vår butikk.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

Hvordan brette opp en flytteeske

Du er ikke alene, for de fleste av oss har vel opplevd frustrasjonen som treffer når man står midt i pakkerotet hjemme, og flytteesken nekter å samarbeide. Fortvil ikke, vi guider deg gjennom det.

salgsklar bolig

4 råd til å gjøre boligen salgsklar

Planlegger du å selge din bolig? Da har du flaks, for her kommer vi med 4 enkle tips til hvordan du gjør din bolig salgsklar.

Flytte fra stort til mindre

Mitt lille flytteeventyr

Å flytte er både stress og kan være vanskelig. Vår kollega i Danmark har jobbet med flytting siden 2015, og føler fortsatt at flytteprosessen krever mye tid og energi. Men hun har lært flere triks som kan hjelpe. Les om hennes flyttereise, kanskje blir du også litt klokere?

searchclose