Stovner

Vi har minilager nært Stovner


Er du på jakt etter en lagerbod på Stovner og omegn? Vi i City Self-Storage har avdelinger på Haugenstua og Ammerud med lager i flere størrelser.
Far med barn og flytteesker på minilager

Kampanjepriser! 25% rabatt i 4 md på utvalgte størrelser

Se prisene

Lagre nært deg

Tempererte og sikre lagerboder

Vi har mange faste leietakere som enten leier som privatpersoner eller som bedrifter. Bor du på Vestli, Fossum eller Haugenstua holder du kanskje til i et av de hyggelige boligblokkompleksene som er i Stovner bydel. Om du merker at det begynner å bli trangt i boden på balkongen eller i kjelleren kan det være greit å plassere noe av det på lager. Hos oss kan du sette eiendelene dine trygt og tørt enten over en lengre periode eller om behovet kun er for en måneds tid.

For deg som holder til i Bydel Stovner er Haugenstua og Ammerud er avdelingene som ligger nærmest deg. På Haugenstua har vi en flyttebutikk med alt du trenger av flyttemateriell, åpen hver onsdag. Ammerud administreres av vår flyttebutikk på Økern. Har du sesongartikler eller hagemøbler du ønsker å mellomlagre og bor på eksempelvis Smedstua, Rommen eller Høybråten så har vi gode lagerløsninger for deg. Alle våre lagerrom har god takhøyde så du kan ofte få plass til mer enn du tror. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker lagringstips eller har spørsmål om pris.

searchclose