Chat with us, powered by LiveChat

Transport til lageret

Gode priser på flyttebil fra Hertz

Våre leietakere får faste lave priser på leie av varebil hos Hertz. Prisene er faste uavhengig av ukedag og sesong.

Kontakt oss for mer informasjon >

Våre leietakere får faste lave priser på leie av varebil hos Hertz. Prisene er faste uavhengig av ukedag og sesong.

Kontakt oss for mer informasjon >

Flytting til lageret

Flytt selv og spar penger

Klar for å leie minilager hos City Self-Storage, men ikke sikker på hvordan du skal få transportert dine eiendeler til lageret? Som kunde hos City Self-Storage kan du nyttiggjøre deg av meget gunstige priser på leie av flyttebil hos Hertz. Tilbudet gjelder eksklusivt for City-kunder, og gir deg en enkel og fast pris, uavhengig av ukedag eller sesong. Dersom du ikke selv har varebil er dette sannsynligvis den rimeligste måten å flytte på.

Hertz er verdens største bilutleiefirma. I Norge har Hertz et riksdekkende nettverk med 50 utleielokasjoner, og opptil 6000 biler i sin flåte. I Oslo har selskapet 11 hentepunkter. Det er kort vei mellom flere av våre anlegg og Hertz´utleielokasjoner. Dersom du allerede er kunde hos City Self-Storage, eller planlegger å bli leietaker, kontakt oss i dag for det eksklusive tilbudet på flyttebil. Vi gir deg en rabattkode, og du får automatisk de lave prisene.

Flyttebil fra Hertz med åpent lasterom

Fordeler

Fordeler ved å leie varebil fra Hertz

Hertz tilbyr de beste løsningene for reiser knyttet til flytting, messer, forretninger eller ferie og fritid. Lei varebil hos oss sikkert, effektivt og rimelig. Vi har flere forskjellige merker og modeller tilgjengelig. Du kan leie fra et bredt spekter av vare- og lastebiler. Vi tilbyr varebiler fra kvalitetsprodusenter som Volkswagen, Ford, Peugeot, Fiat, Mercedes, Opel og Iveco.

  • Ekslusive priser til leie av City Self-Storage
  • Varebiler med lastevolum fra 3 til 15 kubikk
  • 50 hentepunkter i Norge
  • 100 km inkludert pr. døgn
  • Enkel bestilling via Hertz nettsider

Velg ditt nærmeste lager

Vi har tallrike avdelinger i Stor-Oslo, Drammen og Østfold