Chat with us, powered by LiveChat

Brukeruttalelser

Dette sier våre kunder om oss

Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre tilbyder.

Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre tilbyder.

  • Altså, jeg er veldig kresen både som bedriftseier og som kunde. Men hos City Self-Storage er jeg aldri i tvil om at personalet prioriterer mine behov.  De smiler og er løsningsfokuserte. Det er akkurat denne typen mennesker jeg hadde ansatt i mitt eget firma. De gir enestående service, sier gründeren Helge Schou

    Helge Schou Uni-Tools AS
  • Da jeg først begynte i jobben lagret jeg vareprøvene hjemme, men det var et logistisk mareritt. Nå kommer varene på paller, og det er bare å sette dem rett inn på et sentralt lager. Vi lagrer alle vareprøvene våre hos City Self-Storage, lagrene har veldig sentral plassering og enkel adkomst og det er utrolig praktisk for oss.

    Kjetil Bråten Haugen-Gruppen Storkjøkken

Trustscore på 8,4

170 kundeomtaler på Trustpilot

Trustpilot er et online anmeldelsessamfunn. På Trustpilot kan kunder dele sine positive og negative erfaringer med tjenestetilbydere. Erfaringene de deler er nyttig for de som skal bestemme seg for hvilken tjenesteleverandør de skal velge. City Self-Storage er stolte over at vi oppnår en Trustscore på 8,4 stjerner, der mer enn 170 kunder har omtalt oss. Trykk deg inn på Trustpilot for å enten legge inn din omtale, eller lese hva andre kunder har skrevet om oss.

  • En av verdens mest populære plattformer for kundeomtaler
  • Ekte kundehistorier fra mer enn 170 kunder
  • Vi har vært på Trustpilot i over 6 år
  • Kollektiv bedømmelse er “God” 
City Self-Storage er på Trustpilot

Omtaler

Utvalgte kundeomtaler

Super service, fine rom og jeg følte at mine ting var i god sikkerhet. Har kun gode ord og vil meget gjerne anbefale City Self-Storage

Problemfri løsning for oppbevaring av møbler. Enkel å endre lagerstørrelse når lagerbehovet endres underveis. Kan klart anbefales.

Veldig behjelpelige ansatte. Både bestilling og oppsigelse gikk greit. Jeg kommer helt klar til å bruke City neste kan jeg trenger lager.

Suksesshistorier

Les historier fra våre kunder

Vitamin Well
Vitamin Well

Minilageret som det sosiale samlingspunktet for alle selgerne i bedriften.

Haugen-Gruppen
Haugen-Gruppen

Fleksibel lagring for salgskonsulenter på farten med behov for enkel tilgang.

Uni-Tools
Uni-Tools

«Minilager Bedrift» gjør logistikken enklere for gründerbedrifter i Norge.

Gjør en uforpliktende reservasjon

Vi har lager i mange forskjellige størrelser