Vi åpner nytt minilager i Bærum

City Self-Storage driver fra før 10 selvbetjente lagerhotell i Stor-Oslo, og ser store vekstmuligheter i årene fremover. Torsdag 12. mars åpner de et nytt minilager i Bærum.

Minilager Vøyenenga

– Vi ser økt etterspørsel i bedriftsmarkedet, og ikke minst i privatmarkedet. I lys av at bolig- og kvadratmeterprisene øker, stadig mindre bodplass i nye leiligheter og mer kompakt utnyttelse i eksisterende bygg, blir det stadig mindre plass til lagring, sier konsernsjef Erling Nyberget.

Den engelske rapporten “A case for space” (Royal Institute of British Architects, 2011) viser at 69 prosent av britiske huseiere på flyttefot ikke hadde plass til alle sine eiendeler i sitt nye hjem.

– Dette er en utviklingstrend vi også ser her til lands. Folk bytter oftere bolig, får flere ting, og boenhetene og ikke minst lagringsplassen blir stadig mindre. Flere velger derfor å leie seg et eksternt minilager, fremfor å investere i dyre ekstra kvadratmeter når de kjøper ny bolig. Av den grunn er det viktig for oss å åpne nye lagre i sentrale befolkningsområder som Haslum, forteller Isak Larsson, norgessjef i City Self-Storage.

Selskapet driver Norges største selvbetjeningslager på Billingstad i Oslo, et lager som har hatt stadig økende belegg.

– Vi ser at stadig flere får opp øynene for minilager som en måte å bruke plassen mer effektivt på. En viktig kundegruppe er familier på flyttefot, men vi ser at stadig flere bruker dette som en permanent løsning på sine lagringsbehov, sier Larsson.

Flere bedriftskunder får også opp øynene for selvbetjeningslager som en fleksibel og kostnadseffektiv lagerløsning.

– Dette gjelder både oppbevaring av varelager og utstyr, der man enkelt kan utvide eller nedskalere, og uansett kun betaler for den plassen man faktisk bruker, sier han.

Konsernsjef Nyberget ser grunnlag for videre vekst alle markedene der City Self-Storage er tilstede.

– Vi gleder oss over å kunne åpne på nye lokaliteter, og utvide tilbudet vårt i tråd med etterspørselen, sier Erling Nyberget.

For mer informasjon

Isak Larsson, General Manager
Telefon: 41 42 61 71

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.

City Self-Storage apner i Sandnes

City Self-Storage har åpnet minilager i Sandnes

City Self-Storage fortsetter å utvide sitt tilbud i Rogaland, og har åpnet et nytt og moderne minilager i Sandnes, i Kvelluren Næringspark.

City Self-Storage blir appstyrt minilager

Med appen Unlock kan du nå åpne porten inn til lageret med bare et tasteklikk på mobilen. Se i videoen hvordan du bruker appen.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19 06.05.2021

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.