Nytt lagerhotell på Kalbakken i Oslo

City Self-Storage har åpnet et nytt minilager på Kalbakken, i Østre aker vei 101, godt egnet for bedrifter som trenger fleksibelt lager.

Hos oss leier du lukkede minilager uten innsyn, og kun du har tilgang til din lagerbod.

- På det nyåpnede minilageret på Kalbakken kan både private og bedrifter leie, men det er beregnet for bedrifter da vi har bygget flere store tom enn på et tradisjonelt minilager. Vi har størrelser fra 10m2 og helt opp til 80m2. Her er det mulig å leie rimelig lager for bedriften, med fleksible leiekontrakter og muligheter til å endre arealet etter behov. Vi ønsker velkommen til vårt nye minilager, sier General Manager i City Self-Storage, Isak Larsson.

City Self-Storage har leiekontrakter på månedsbasis, men det er også mulig å gjøre en lengre avtale dersom det er mest praktisk for din bedrift. Det er ingen bindingstid, da kontrakten kun må sies opp innen den 15. i det du ønsker skal være siste leiemåned.

Bestill i dag

Lagerhotellet er temperert og har moderne lagerrom i stål, uten innsyn. Trenger din bedrift minilager? Det er mulig å gjøre en uforpliktende reservasjon eller bestille direkte her. Du kan starte lagringen allerede i dag, dersom du bestiller innenfor kundesenterets åpningstider.

Har du spørsmål, eller trenger du en lagerstørrelse som ikke ligger ute? Ta kontakt med oss, så finner vi beste løsning til deg.

Kort om lageret:

  • Videoovervåkning og alarm
  • Personlig adgangskontroll
  • Fleksible kontrakter
  • Stort utvalg lagerstørrelser
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Tilgang hver dag hele året

Sikkert minilager

Sikkerhet er viktig for oss, og våre lagerbygg har videoovervåkning og tilkobling til alarmselskap. Med den personlige adgangskoden har vi alltid tilgang til å se hvem som besøker minilageret.

Lagerrommet er moderne og uten innsyn, og det er kun du som har tilgang.

Temperaturen inne i lagerbygget vil aldri gå under null, men ligger stabilt på rundt 10 grader på vinteren. Dette gjør at du kan lagre vareprøver eller annet som er sensitivt mot store temperatursvingninger.

God adgang og enkel lagring

Når du leier får du utdelt en personlig adgangskode som gir deg, og andre i bedriften som skal ha tilgang, mulighet til å dra til lageret når du trenger det innenfor lagerets åpningstider. Lageret er åpent hver dag hele året mellom 06 og 23.

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor lageret, og en port rett inn. Innenfor porten står det traller som kan brukes fritt på området for å laste inn eller ut av lagerrommet.

Dersom du har spørsmål underveis i lagringen har vi et kundesenter som er tilgjengelig hver dag. På hverdager mellom 08 og 21, og i helger mellom 10 og 16. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål.

 

Velkommen til vårt nye bedriftslager på Kalbakken i Oslo!

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Covid-19: Alle våre avdelinger holder åpent, men våre flyttebutikker i Oslo holder stengt

Alle våre minilager er åpne som normalt, men flyttebutikkene i Oslo stenger fra klokken 12, lørdag 23. januar 2021. Butikkene er stengt frem til 31.01.2021, eller til tiltakene endres. Butikkene på Billingstad og i Drammen Åssiden er åpne som normalt.

Kjop av City Self-Storage Adamstuen

Har kjøpt Norges største minilager

City Self-Storage har kjøpt eiendommen i General Brichs gate 16 på Adamstuen, og sikrer nå langsiktig drift på avdelingen.

City Self-Storage apner i Sandnes

Åpner minilager i Sandnes

City Self-Storage skal utvide i Rogaland og åpner snart et minilager i Sandnes, I Kvelluren næringspark. Planlagt åpning er sommeren 2021.

Utvidelse Ammerud

Vi har utvidet lageret på Ammerud

Minilageret på Ammerud er utvidet, og vi har åpnet flere nye, moderne lagerrom.

close