Nye lagerrom i Moss

Vi har bygget nye lagerrom i Moss, og har nesten 200 nye lagerrom tilgjengelig. Det er mulig å reservere uforpliktende i dag!

På alle City Self-Storage sine minilager kan du låne traller gratis på området, slik at det blir enklere å frakte dine eiendeler.

God plass for bedrifter og private

Lageret i Moss egner seg godt for både privatpersoner og bedrifter.

- Vi har lagerstørrelser som passer seg godt til lagring av møbler fra en leilighet eller et hus, og har også flere store lagerrom for bedrifter med behov for mye lagerplass med fleksibel avtale, sier General Manager i City Self Storage, Isak Larsson.

I Moss finner du minilager fra 2m2 opp til 32m2, altså finnes det minilager for mange ulike behov. Du kan leie uten bindingstid.

Lei minilager til kampanjepris

Det er mulig å leie minilager nå og få tilgang til lageret samme dag, dersom du reserverer innenfor kundesenterets åpningstider. Nå er det kampanjepriser i Moss, og du kan leie minilager til 50% inntil 4 måneder.

City Self-Storage Moss har tempererte minilager og du kan trygt lagre dine eiendeler i den perioden du har behov for. Mange av City Self-Storage sine kunder lagrer sine eiendeler i forbindelse med renovering, flytting, eller leier en ekstern bod for sesongutstyr og ting de ikke har plass til hjemme.

Lagerbygget har videoovervåkning, alarm og personlig adgangskontroll på lageret, og når du leier et minilager får du tilgang hver dag mellom 06 og 23. Ønsker du å leie minilager hos oss? Se størrelser og priser på minilager i Moss her. Du kan også legge inn en uforpliktende reservasjon.

Velkommen til City Self-Storage Moss!

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.

City Self-Storage apner i Sandnes

City Self-Storage har åpnet minilager i Sandnes

City Self-Storage fortsetter å utvide sitt tilbud i Rogaland, og har åpnet et nytt og moderne minilager i Sandnes, i Kvelluren Næringspark.

City Self-Storage blir appstyrt minilager

Med appen Unlock kan du nå åpne porten inn til lageret med bare et tasteklikk på mobilen. Se i videoen hvordan du bruker appen.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19 06.05.2021

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.