Minilager på Ammerud åpner februar 2018

5. februar 2018 åpner vårt nye minilager på Ammerud. Her får vi lagerboder ledig i størrelser fra 2-20 kvadratmeter, og kan dekke ulike oppbevaringsbehov.

Lagerrom

Det nye minilageret på Ammerud ligger i Trondheimsveien, og gir flere lagringsmuligheter i Groruddalen. 66 nye lagerboder i størrelser fra 2-20 kvadratmeter står snart klare til bruk, på den selvbetjente avdelingen.

– Vi gleder oss til å åpne minilageret på Ammerud. Vi ser at stadig flere har behov for mer plass, og kan endelig tilby dette også i Groruddalen. Lagerhotellet har god adkomst, og er perfekt for private eller bedrifter som trenger mer plass i en kort eller lengre periode, sier Isak Larsson, General Manager.

Størrelser for ulike behov

Ammerud vil som våre øvrige avdelinger være åpent hver dag, hele året. Det betyr at du som leier en lagerbod kan få tilgang hver dag, innenfor avdelingens åpningstid (06-23). De nye lagerbodene er innendørs med har temperaturkontroll, og er derfor godt egnet til oppbevaring av møbler, elektronikk og annet innbo.

Med lagerboder i ulike størrelser er det lagringsmuligheter for flere behov. Dersom du har et par flytteesker eller noen mindre møbler du trenger å lagre, kan en lagerbod på f.eks 2-3 kvadratmeter passe for deg. Behøver du mer plass, for eksempel ved mellomlagring, kan du bestille en større lagerbod. Ta kontakt med våre lagereksperter for veiledning til å finne riktig størrelse.

Her kan du følge med når det er mulig å bestille lagerbod på avdelingen.

For mer informasjon

Isak Larsson, General Manager
Telefon: 41 42 61 71

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.

City Self-Storage apner i Sandnes

City Self-Storage har åpnet minilager i Sandnes

City Self-Storage fortsetter å utvide sitt tilbud i Rogaland, og har åpnet et nytt og moderne minilager i Sandnes, i Kvelluren Næringspark.

City Self-Storage blir appstyrt minilager

Med appen Unlock kan du nå åpne porten inn til lageret med bare et tasteklikk på mobilen. Se i videoen hvordan du bruker appen.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19 06.05.2021

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.