Eurobox Minilager blir til City Self-Storage

Fra 01.01.2020 ble Eurobox Minilager en del av City Self-Storage. I tiden fremover vil Eurobox få nye skilt og etter hvert vil du kunne se City Self-Storage sin logo også her.

Fra 01.01.2020 ble Eurobox Minilager en del av City Self-Storage. Nå skal selskapet omprofileres.

Med Eurobox Minilager får City Self-Storage fire nye avdelinger, i Oslo, Asker og Buskerud. I Drammen er det mulig å leie lager i Drammen Gulskogen og Drammen Strømsø, i Oslo ligger minilageret på Adamstuen, ikke langt fra St. Hanshaugen, og i Asker finner du avdelingen på Nesbru.

Ønsker du å reservere minilager? Se alle våre avdelinger her, og finn priser og tilgjengelige størrelser her. På alle tidligere Eurobox avdelinger får du nå 25% rabatt på lagerleien i inntil 4 måneder. Du leier minilager fra måned til måned, som ved City Self-Storage sine øvrige avdelinger.

– Det er utrolig spennende at Eurobox Minilager nå er en del av vår portefølje. Det er minilager av høy kvalitet, og likt vårt konsept med tempererte, rene og lukkede minilager. Både minilagerne og de dyktige og serviceinnstilte kundebehandlerne i Eurobox Minilager er et godt tilskudd til City Self-Storage, og vil bidra til å styrke vårt tilbud, sier General Manager i City Self-Storage, Isak Larsson.

Hva betyr dette for Eurobox-kunder?

Lageravtalene til alle kunder hos Eurobox fortsetter å gjelde, og adgangskoder forblir de samme som før. Av nytt som kommer med City Self-storage er flyttemateriell – som allerede har vært i butikkene en stund. Kontaktinformasjonen endres, og kundeservice har åpent mellom 08.00 og 21.00 på hverdager, og er også åpent på søndager. Kunder har fortsatt tilgang til minilageret hver dag, mellom 06.00 og 23.00, slik det har vært på Eurobox Minilager.

De dyktige kundebehandlerne fra Eurobox minilager er med videre, og dere kan fortsatt høre deres blide stemmer på telefonen, eller møte dem i butikkene.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss, eller kom innom en av våre butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.

City Self-Storage apner i Sandnes

City Self-Storage har åpnet minilager i Sandnes

City Self-Storage fortsetter å utvide sitt tilbud i Rogaland, og har åpnet et nytt og moderne minilager i Sandnes, i Kvelluren Næringspark.

City Self-Storage blir appstyrt minilager

Med appen Unlock kan du nå åpne porten inn til lageret med bare et tasteklikk på mobilen. Se i videoen hvordan du bruker appen.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19 06.05.2021

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.