City Self-Storage Trondheim Lade har åpnet

City Self-Storage har åpnet sitt nye minilager på Lade i Trondheim. Ta kontakt i dag for å leie et minilager.

City Self-Storage har åpnet første minilager i Trondheim.

- Du finner et stort utvalg av lagerstørrelser på vårt nye minilager i Trondheim, fra 2m2 og helt opp til 80m2. Vi ser et stort behov for lagerplass i området, så det gleder oss stort at vi nå åpner vårt første minilager her, sier General Manager Isak Larsson i City Self-Storage.

Med den store variasjonen av lagerstørrelser passer lageret til mange ulike behov. Det egner seg godt både for privatpersoner og bedrifter som trenger ekstra plass. Med våre fleksible kontrakter kan du leie i kort tid eller over en lengre periode. Det nye lageret ligger i Haakon Magnussons gate 1A, på Lade i Trondheim.

Få et godt åpningstilbud

Dersom du trenger minilager i Trondheim kan du leie lager hos oss og få 50% rabatt i inntil 4 måneder. Du kan reservere et minilager i Trondheim her.

Sikker lagring

City Self-Storage leier ut tempererte minilager, og boden har ikke innsyn. Når du leier et minilager er det kun du som har tilgang, og du får en personlig adgangskode som du bruker for å komme deg inn på lageret.

Lageret har videoovervåkning og tilkobling til alarm, og er åpent for deg som leier hver dag hele året, mellom 06 og 23.

City Self-Storage har drevet minilager siden 1993, og har lang erfaring med sikker lagring. Som Norges største minilager-aktør tar vi kunders sikkerhet på alvor, og gjør vårt ypperste for å holde våre lagerlokaler sikre og rene.

Mange ulike behov

I Trondheim finnes det mange ulike lagerbehov, og et minilager kan være løsningen på flere av dem. Det som du trenger mellomlagring, korttidslagring, lagring for din bedrift, eller du trenger en liten bod til sportsutstyr og sesongutstyr, kan du leie lager hos oss.

Ta kontakt med oss dersom du har plassproblemer, vi hjelper deg gjerne!

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Utvidelse Ammerud

Vi har utvidet lageret på Ammerud

Minilageret på Ammerud er utvidet, og vi har åpnet flere nye, moderne lagerrom.

Røde lagerdører hos City Self-Storage

Nytt lagerhotell på Kalbakken i Oslo

City Self-Storage har åpnet et nytt minilager på Kalbakken, i Østre aker vei 101, godt egnet for bedrifter som trenger fleksibelt lager.

City Self-Storage Lade åpent

Ledige lagerrom på City Self-Storage Skøyen

City Self-Storage har åpnet to nye etasjer på minilageret på Skøyen, og kan igjen ta imot nye leietakere.

Inne på et minilager hos City Self-Storage

Nye lagerrom i Moss

Vi har bygget nye lagerrom i Moss, og har nesten 200 nye lagerrom tilgjengelig. Det er mulig å reservere uforpliktende i dag!

searchclose