Gjør flytting og lagring til en komplett tjeneste

City Self-Storage og HMH Home Management AS går fra 1. desember inn i et samarbeid. City Self-Storage har lager tilgjengelig for HMHs kunder, og HMH skal utføre flyttetjenester for City Self-Storage sine kunder.

CSS og HMH skal samarbeide om å tilby komplett flytting og lagring.

Sammen kan de tilby fullservice minilager, hvor de hjelper kunder gjennom hele verdikjeden, fra nedpakking, flytting og flyttevask, til lagring og levering til siste adresse. Flytting og lagring blir dermed enda enklere, og en strømlinjeformet totalleveranse skal øke kundetilfredsheten.

City Self-Storage og HMH Management komplett flytting lagring
Det er veldig spennende at vi nå inngår et samarbeid med HMH Home Management på denne måten. Vi ønsker alltid å tilby våre kunder det ypperste, og HMH Home Management har lang erfaring i flyttebransjen. Med dette samarbeidet kan vi tilby en enda enklere og helt komplett flytte- og lagringsprosess, sier Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage Norge AS.

Tjenester som komplementerer hverandre

City Self-Storage vet at veldig mange av deres kunder gjennomgår en flytteprosess når de skal inn eller ut av deres lager, og HMH Home Management opplever at mange av deres kunder er i situasjoner hvor lagring gjør prosessen enklere.

– Det er mange kunder som tar kontakt med oss fordi de behøver et sted å plassere sine eiendeler i kort eller lang tid. Det kan være i forbindelse med visning og salg av bolig eller at de flytter inn i sitt nye hjem på et senere tidspunkt enn da de leverer fra seg sin gamle bolig. Vi ser altså at våre tjenester komplementerer hverandre, og sammen kan vi levere et fullservice produkt hvor kunden kan få hjelp av en leverandør i alle ledd, forteller Hans-Martin Hallberg, Daglig leder i HMH Home Management.

HMH Home Management og City Self-Storage har allerede samarbeidet gjennom flere år.

– Vi vet at HMH kan levere høy kvalitet, og ettersom vi har samarbeidet med dem tidligere har de også god erfaring med den prosessen våre kunder skal gjennom. Dermed kan vi sammen hjelpe våre kunder på best mulig måte i de ulike situasjonene de befinner seg i, forteller Larsson.

Flytting og lagring kan være en krevende prosess

Av erfaring vet både City Self-Storage og HMH Home Management at det kan være krevende å skulle flytte og lagre. Eiendeler skal pakkes, bæres og fraktes, og det er mye logistikk å ta hensyn til. Målet med dette samarbeidet er at kundene våre skal få litt mindre å tenke på, og kunne få hjelp gjennom hele verdikjeden.

– De aller fleste opplever flytting som krevende, både fysisk og mentalt. En ting er bæringen og all organisering rundt. Man flytter gjerne ikke så mange ganger i løpet av livet, så det er en prosess de færreste føler de har god kontroll på. I tillegg kan det være mentalt utfordrende, fordi mange flytteprosesser kan være veldig opprivende, forteller Hallberg.

De opprivende prosessene kunder går gjennom kan være alt fra eldre personer som flytter ut fra det som har vært deres hjem i mange tiår og inn i en mindre leilighet. Det kan være barn som flytter ut, dødsfall, eller samlivsbrudd.

– Det er mye i en flytteprosess som er usikkert, og det er mange følelser og affeksjoner knyttet til flytting. Der ønsker vi til en viss grad å være gode og empatiske rådgivere, og å levere et så komplett produkt som mulig for å gjøre prosessen mindre krevende, sier Hallberg.

Sammen kan City Self-Storage og HMH Home Management gjøre nettopp dette. Som to aktører som har vært lenge i bransjen har de mye erfaring og god kunnskap om hva som skal gjøres i en flytte- og lagringsprosess, og kan rådgi og hjelpe kundene fra start til mål.

For mer informasjon

Isak Larsson, General Manager
Telefon: 41 42 61 71

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.

City Self-Storage apner i Sandnes

City Self-Storage har åpnet minilager i Sandnes

City Self-Storage fortsetter å utvide sitt tilbud i Rogaland, og har åpnet et nytt og moderne minilager i Sandnes, i Kvelluren Næringspark.

City Self-Storage blir appstyrt minilager

Med appen Unlock kan du nå åpne porten inn til lageret med bare et tasteklikk på mobilen. Se i videoen hvordan du bruker appen.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19 06.05.2021

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.