Åpner to store minilager i Trondheim i 2020

I tillegg til åpningen av minilageret på Tiller, har City Self-Storage nylig kjøpt opp enda en eiendom. Selskapet skal etter planen åpne to store minilager i Trondheim i løpet av 2020.

City Self-Storage har ingen avdelinger i Trondheim i dag, men skal nå åpne to store avdelinger i 2020. På Tiller utvikles et helt nytt og tilpasset lagerbygg, og den nye eiendommen som er kjøpt ligger sentralt på Lade i Trondheim, Haakon Magnussons gate 1A. Her vil det bli god tilgang til et godt synlig lagerbygg.

– Vi ser et stort behov for lagring i Trondheim, og med to nye minilagre får vi lagring som er veldig tilgjengelig både fra sentrum og Trondheim Syd. Med mange ulike størrelser kan vi dekke de forskjellige lagerbehovene som finnes i byen, sier General Manager i City Self-Storage, Isak Larsson.

Begge minilagrene som skal åpne er tempererte, og det vil være et tilbud med mange ulike størrelser. Som City Self-Storage sine øvrige avdelinger er lagrene sikret med personlig adgangskontroll, videoovervåkning, og lagerrom uten innsyn fra korridorene. Når du leier hos City Self-Storage er det kun du som har tilgang til din lagerbod, og det har du ubegrenset mellom 06 og 23 hver dag.

– Med to moderne avdelinger og tilpassede tilleggstjenester løfter vi standarden for hva Trønderne kan forvente av et minilager. Vi gleder oss til å kunne ønske de første leietakerne velkommen iløpet av neste år, forteller Larsson

Dette er City Self-Storage

City Self-Storage er et urbant konsept, og er norges ledende lageraktør. I dag leier de ut minilager i Oslo, Østfold, Buskerud, Asker, Bærum og Stavanger, og åpner første minilager i Trondheim i løpet av 2020.

City Self-Storage dekker mange ulike oppbevaringsbehov, både for privatpersoner og bedrifter. Mange av kundene bruker minilageret som mellomlagring når de skal flytte eller pusse opp, og som en ekstra lagerbod for sesongutstyr og annet det ikke er plass til hjemme. Mange studenter velger også å lagre sine eiendeler i mindre lagerrom i korte eller lengre perioder, for eksempel ved reiser.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om våre nye minilager i Trondheim.

For mer informasjon

Isak Larsson, General Manager
Telefon: 41 42 61 71

Om City Self-Storage

City Self-Storage Norge AS er et urbant konsept med utleie av minilager i Oslo og omegn. City Self-Storage Norge er et selskap i Self Storage Group ASA. Konsernet utvikler og drifter lagerrom i Norge, Sverige og Danmark. Vi har mer enn 100 avdelinger i Skandinavia og over 115 000 kvadratmeter minilager til utleie. I City Self-Storage har vi flere avdelinger som selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring. Våre kunder er både private og bedrifter.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.

City Self-Storage apner i Sandnes

City Self-Storage har åpnet minilager i Sandnes

City Self-Storage fortsetter å utvide sitt tilbud i Rogaland, og har åpnet et nytt og moderne minilager i Sandnes, i Kvelluren Næringspark.

City Self-Storage blir appstyrt minilager

Med appen Unlock kan du nå åpne porten inn til lageret med bare et tasteklikk på mobilen. Se i videoen hvordan du bruker appen.

Informasjon i forbindelse med Koronaviruset (COVID-19)

Tiltak mot Covid-19 06.05.2021

Alle våre flyttebutikker og lager er åpne som normalt. Velkommen til oss for en trygg handel.

I City Self-Storage tar vi følgende forholdsregler for å ta vare på hverandre og våre kunder i forbindelse med COVID-19.