CSS logo

Karrieremuligheter

Å jobbe hos City Self-Storage

Les hva noen av våre fornøyde kunder kan fortelle om sine erfaringer med bruk av våre tjenester.

Vi setter kunden i sentrum

Kundeservice

Vi er alltid på jakt etter serviceinnstilte og kundefokuserte personer som drives av og liker utfordringer. Hos oss kan du se fram imot en konkurransedyktig fastlønn, prestasjonsbasert bonus, og opplæring og utvikling innenfor et kreativt samarbeidsmiljø. Årlig deltar vi i den internasjonale medarbeiderundersøkelsen Great place to work, og er stolte av å se flere av våre land blant de med høyeste poengsum i sine respektive arbeidsmarkeder. Selv feirer vi ekstraordinære prestasjoner og holdninger i en årlige storstilt event kalt CSS Awards. Vi mener at våre medarbeidere er vårt største aktiva, og at gode medarbeidere er vårt særmerke i bransjen minilager. Vi verdsetter positiv tenkning, engasjement, store smil og lidenskap for å levere et godt produkt. Og vi er i denne sammenheng veldig glade for å ha blitt tildelt utmerkelsen European Site Manager de siste fire årene og European customer service Award i (2012) under den årlige europeiske self-storage konferansen. Vi søker kontinuerlig etter dyktige ansatte, både til heltids- og deltidsstillinger. For å bli vurdert for en stilling, kan du sende inn en åpen søknad.

Boye Hansen

Min viktigste rolle

Site Manager
City Self-Storage Billingstad

Min viktigste rolle er å veilede og hjelpe kundene gjennom lagringsprosessen. Vi har mange faste kunder, og kunder som kommer tilbake til oss flere ganger. De gode tilbakemeldingene fra våre kunder er noe som gjøre denne jobben givende.

Vil du vite mer om våre lagerløsninger?

Vi er eksperter på ryddige rom. Les hvorfor her

Søk på nettsiden

Bli ringt opp  Hva er lagertaxi?

  Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

  Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

  Hva er outlet?

  Outletlagre har lavere priser!

  Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

  Hva menes med gratis varebil?

  Få varebil på kjøpet.
  Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.