Sentralt minilager

Lager til leie på Helsfyr i Oslo

Vi har plassen du trenger. Ved vår avdeling på Helsfyr har vi mer enn 700 lagerrom i ulike størrelser, tilpasset ditt behov.

Send prisforespørsel idag >

Vi har plassen du trenger. Ved vår avdeling på Helsfyr har vi mer enn 700 lagerrom i ulike størrelser, tilpasset ditt behov.

Send prisforespørsel idag >

Se alle våre tilbud og bestill direkte

Noen av våre fordeler

Hvorfor velge City Self-Storage Helsfyr?

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder

Hos oss er kundetilfredshet det viktigste. Våre dyktige lagereksperter strekker seg lengre for å tilby den beste kundeservicen.

Flyttebutikk

Flyttebutikk

I våre flyttebutikker kan du kjøpe materiell til flytting og lagring av dine eiendelere. Vi har alt av flytteesker og tape til bobleplast m.v.

Klimakontroll

Klimakontroll

Lageret holder en jevn og god temperatur året rundt. Hos oss kan du derfor lagre det aller meste av møbler og innbo helt sikkert.

Videoovervåkning

Videoovervåkning

Vi har full kontroll på hvem som bruker lageret til enhver tid. Vår videovervåkning sørger for at dine eiendeler står trygt lagret.

Kort oppsigelsestid

Kort oppsigelsestid

Vi tilbyr fleksible leieperioder. Lagerleien løper månedsvis og kan sies opp før femtende den måneden du ønsker å flytte ut.

Varemottak og varehåndtering

Varemottak og varehåndtering

Vi tilbyr våre bedriftskunder et utvidet servicetilbud som de kan abonnere på etter behov. Våre lagerhotell-tjenester er fleksible.

Lager for privat og bedrift

Lagereksperter i mer enn 20 år

Vårt minilager på Helsfyr er et sentralt beliggende lager i Oslo som tilbyr fleksible lagerløsninger til privat- og bedriftsmarkedet. Avdelingen har over 700 lagerboder i ulike størrelser til utleie, og er med sine 20 år i bransjen en trygg og erfaren lagerleverandør som kan lagre det meste for de fleste. Ved siden av å kunne tilby et bredt spekter av selvlagringsløsninger har minilageret en tilhørende flyttebutikk hvor vi selger emballasje- og flyttemateriell, og tilbyr utleie av flyttebil, tilhenger og traller. Flyttebutikken er fra mandag til lørdag bemannet av lagerekspertene som mer enn gjerne hjelper deg med gode råd og løsninger for pakking, transport og oppbevaring.

Fra privatmarkedet har vi typisk kunder som ønsker seg en ekstra bod, flyttere som trenger mellomlagring, eller de som rett og slett trenger ekstra oppbevaring for en kortere eller lengre periode. På bedriftsmarkedet hjelper vi bedrifter i alle størrelser med lagerløsninger på kort- eller langstidsbasis.

Fellesområde gang med røde lagerdører på hver side
4 kvadratmeter lagerbod fylt med esker og møbler

Uforpliktende reservasjon

Når du trykker på «Send», vil en av våre medarbeidere ta kontakt med deg for ytterligere opplysninger. Angitte priser er inkludert 25% rabatt og den minste forsikringen som er påbudt. Fra størrelse Medium er det inkludert en høyere forsikring. Rabatten gjelder for 4 måneder.

Våre lagereksperter

Philip
Philip

Site Manager

Åpningstider flyttebutikk

Mandag09 – 17
Tirsdag09 – 17
Onsdag09 – 17
Torsdag09 – 17
Fredag09 – 17
Lørdag10 – 16
SøndagStengt

Kontaktinformasjon

Grenseveien 71, 0663 Oslo
Telefon: 46 40 73 19
Ta kontakt

Offentlig transport:
T-bane 1, 2, 3, 4
Buss 37, 401

Lageret er åpent fra 06 til 23 alle dager.

Flere alternativer

Avdelinger i nærheten av Helsfyr

Ryen
Ryen

Sandstuveien 70C, 0680 Oslo
5,2 km unna

Økern
Økern

Ulvenveien 102, 0581 Oslo
2,4 km unna

Etterstad
Etterstad

Etterstadveien 3, 0660 Oslo
1,5 km unna

Se våre priser

Finn lagerstørrelsen for ditt behov, og få et tilbud