Norges største minilager

Lagerboder til leie på Billingstad i Asker

Vårt minilager på Billingstad er lokalisert i Asker kommune i enden av Billingstadsletta med nærhet til Bærum, Røyken og Lier. Avdelingen er Norges største minilager med over 700 lagerboder i størrelser fra 1 til 50 kvadratmeter.

Noen av våre fordeler

Hvorfor velge vårt minilager på Billingstad i Asker?

Fornøyde kunder

Hos oss er kundetilfredshet det viktigste. Våre dyktige lagereksperter strekker seg lengre for å tilby den beste kundeservicen.

Flyttebutikk

I våre flyttebutikker kan du kjøpe materiell til flytting og lagring av dine eiendeler. Vi har alt av flytteesker og tape til bobleplast m.v.

Klima Kontroll

Lageret holder en jevn og god temperatur året rundt. Hos oss kan du derfor lagre det aller meste av møbler og innbo helt sikkert.

Videoovervåkning

Vi har full kontroll på hvem som bruker lageret til enhver tid. Vår videovervåkning sørger for at dine eiendeler står trygt lagret.

Kort oppsigelsestid

Vi tilbyr fleksible leieperioder. Lagerleien løper månedsvis og kan sies opp før femtende den måneden du ønsker å flytte ut.

Varemottak og varehåndtering

Vi tilbyr våre bedriftskunder et utvidet servicetilbud som de kan abonnere på etter behov. Våre lagerhotell-tjenester er fleksible.

Minilager for alle

Lager for privat og bedrift

Vår avdeling på Billingstad i Asker er Norges største minilager. I mer en 15 år har vi hjulpet privatpersoner og bedrifter i Asker & Bærum med lagring på kort- og langsiktig basis. Fra privatmarkedet har vi typisk kunder som ønsker seg en ekstra lagerbod, flyttere som trenger mellomlagring, eller de som rett og slett trenger ekstra oppbevaring for en kortere eller lengre periode.

Les mer om privat lagring >

På bedriftsmarkedet server vi alt fra enkeltmannsforetak til store multinasjonale foretak – vår fleksibilitet gjør oss populære for alle segmenter. Gode servicepakker som inkluderer varemottak, varehåndtering og vareutlevering kan abonneres på alt etter hvilken lagerhotelltjenester du har behov for.

Les mer om bedriftslagring >

Minilager gjør det enkelt å lagre verktøy og utstyr

Våre lagereksperter

Boye Hansen
Boye Hansen

Site Manager

Aziza
Aziza

Assistent Manager

Åpningstider flyttebutikk

Mandag 08 – 18
Tirsdag 08 – 18
Onsdag 08 – 18
Torsdag 08 – 19
Fredag 08 – 18
Lørdag 10 – 16
Søndag Stengt

Kontaktinformasjon

Stasjonsveien 20, 1396 Billingstad
Telefon: 46 40 73 15
Ta kontakt

Offentlig transport:
Buss 12, 16, 21

Lageret er åpent fra 06 til 23 alle dager

Flere alternativer

Avdelinger i nærheten av Billingstad

Vøyenenga
Vøyenenga

Ringerikveien 189, 1339 Vøyenenga
6,2 km unna

Haslum
Haslum

Durudveien 33/35, 1344 Haslum
7,3 km unna

Se prisene på minilager i Asker

Vi har lagerrom i en rekke ulike størrelser fra 1 til 50 kvm.