Ullern

Minilager i nærheten av Ullern


Bor du i Ullern bydel og er på jakt etter lagerplass i nærheten? Vi har flere sentrumsnære avdelinger som kan være aktuelle.
Far med barn og flytteesker på minilager

Kampanjepriser! 25% rabatt i 4 md på utvalgte størrelser

Se prisene

Lagre nært deg

Oppbevaring i nærheten

Bydel Ullern har sin helt egen sjarm med sine grønne lunger, og er populær for både store og små. Selv om hele familien får plass ute, kan det av og til være utfordrende å få plass til alt og alle hjemme. Har dere sykler, skiutstyr, hagemøbler, grill, klær, møbler og annet som ikke får plass hjemme? Vi skjønner at det kan være fint å lagre dette nært hjemmet, og kanskje et sted dere drar forbi på vei hjem fra jobb. Vi har flere sentrumsnære avdelinger med lagerstørrelser til mange behov.

Nærmeste minilager ligger på Skøyen. Her har vi nylig åpnet minilager med nye lagerrom og flere størrelser. I Vika har vi en avdeling midt i sentrum. Her står det 100 lagerboder klare til å bli brukt. Alle er tempererte, tørre og sikre, perfekt som en ekstra bod for å lagre det du ikke har plass til hjemme, eller det du vil lagre over lengre tid på et trygt sted. De sentrale lagrene Majorstuen og Colosseum er også gode alternativer for å få litt ekstra plass. Vi er alltid klare for å hjelpe om du er usikker på hvor stort lager du har behov for, slik at du kan få det som passer best for deg.

searchclose