Skip to content

Lagring og bruk av bobleplast

Lagring og bruk av bobleplast

Hos City Self-Storage kan du kjøpe bobleplast i opp til 150 meter lange ruller. Perfekt for den som skal flytte og kanskje et godt tips som julegave til den som har alt?

Vi er eksperter på lagring

Oppfunnet ved et uhell

Bobleplasten ble oppfunnet ved et uhell i 1957 da ingeniørene Alfred Fielding og Marc Chavannes, forsøkte å lage plastikktapet. For at du skal unngå uhell når du bruker bobleplast er det noen ting du bør være klar over:

Tips

Riktig bruk av bobleplast

  • Bobleplast har to sider. En flat side og en side der boblene er. Når du pakker bør du ha boblene inn mot objektet du vil beskytte. Da vil objektet være beskyttet også om det går hull på en eller to av luftboblene.
  • Bobleplast kan lage merker. Derfor bør du først pakke de fine vinglassene dine i papir før du ruller dem i bobleplast og setter dem ned i en solid flyttekasse med skillevegger.
  • Bruk tape. Bobleplast beveger seg og spesielt om du bruker det på større ting som Tver eller store glassfat bør du sørge for å tape det skikkelig så plasten ikke folder seg ut og objektet glir ut.
  • Bruk kartong på store glassflater. Bobleplast er glitrende til å beskytte mot små støt, men om for eksempel et stort bilde kommer i spenn eller treffer skarpe kanter kan det fort knuse.
  • Derfor er det smart å bruke kartong i tillegg til bobleplast for å gi slike objekter ekstra beskyttelse.

Vi har mer enn 20 års erfaring

Flere tips om lagring

Pakkeguide for møbler og innbo
Pakketips for effektiv oppbevaring
Kjøpsguide for flytteesker
Pakketips for effektiv oppbevaring
Finn riktig størrelse
Pakketips for effektiv oppbevaring

Reserver minilager i dag

Vi kan gjøre en uforpliktende reservasjon for deg