Skip to content

Lagringstips

Pakking og lagring

Arbeidet med å sortere, pakke og stable er ingen liten jobb, men med våre guider vil lagringen bli betydelig lettere.

Tips til bedre vinterlagring
Vinteren nærmer seg og det er på tide å stue bort hagemøbler, båtutstyr og annet sesongutstyr.
Pakkeguide for trygg og effektiv lagring
Det gjelder å pakke og stable smart for å forhindre skader og sikre god tilgang til det som står lagret i lagerboden under leieforholdet.
Pakkeguide for møbler og innbo
Før du begynner å pakke ned møbler og innbo bør du stille deg noen grunnleggende spørsmål: Hva skal skrus fra hverandre, hva skal transporteres helt, hva tåler å bli flyttet på og hva bør eventuelt kastes?
Pakkeguide for klær og tekstiler
Vi får mange spørsmål fra kunder vedrørende riktig lagring av klær og tekstiler.Her kan du se våre anbefalinger, og de rådene som er mest relevante for deg.
Pakkeguide for elektronikk og hvitevarer
Vi får mange spørsmål om hvordan elektronikk- og spesielt hvitevarer bør pakkes og fraktes. Vi har derfor samlet våre beste tips på denne siden.
Pakkeguide for bilder og speil
Flyttedagen har kommet, og du lurer kanskje nå på hvordan du skal pakke og transportere bilder og speil som har samlet seg opp gjennom årene?
Lagring og bruk av bobleplast
Hos City Self-Storage kan du kjøpe bobleplast i opp til 150 meter lange ruller. Perfekt for den som skal flytte og kanskje et godt tips som julegave til den som har alt?
Kjøpsguide for flytteesker
Før du går til innkjøp av flytteesker bør du kartlegge behovet ditt for å finne ut hvilken typer flytteesker du har behov for. Se guiden nedenfor. Se vårt utvalg av flytteesker her >
Finn riktig størrelse
Vi har laget illustrasjoner og videoer som viser hvor mye du får plass til i våre ulike lagerstørrelser. Ofte får du plass til mer enn du tror. Her kan du beregne lagerstørrelse basert på eiendelene dine >

Brukeruttalelser

Dette sier våre kunder om oss

Tilbakemeldinger fra kundene er for oss den drivende faktoren i arbeidet med å utvikle våre anlegg, produkter og tjenester, slik at vi kan bli en enda bedre tilbyder.

Veldig behjelpelige ansatte. Både bestilling og oppsigelse gikk greit. Jeg kommer helt klar til å bruke City neste kan jeg trenger lager.

Super service, fine rom og jeg følte at mine ting var i god sikkerhet. Har kun gode ord og vil meget gjerne anbefale City Self-Storage

Problemfri løsning for oppbevaring av møbler. Enkel å endre lagerstørrelse når lagerbehovet endres underveis. Kan klart anbefales.

Altså, jeg er veldig kresen både som bedriftseier og som kunde. Men hos City Self-Storage er jeg aldri i tvil om at personalet prioriterer mine behov. De smiler og er løsningsfokuserte. Det er akkurat denne typen mennesker jeg hadde ansatt i mitt eget firma. De gir enestående service, sier gründeren Helge Schou

Helge Schou

Da jeg først begynte i jobben lagret jeg vareprøvene hjemme, men det var et logistisk mareritt. Nå kommer varene på paller, og det er bare å sette dem rett inn på et sentralt lager. Vi lagrer alle vareprøvene våre hos City Self-Storage, lagrene har veldig sentral plassering og enkel adkomst og det er utrolig praktisk for oss.

Kjetil Bråten

Trustscore på 8,4

170 kundebedømmelser på Trustpilot

Trustpilot er et online anmeldelsesforum. På trustpilot kan kunder dele deres positive og negative erfaringer med tjenesteudbydere. Erfaringerne de deler er nyttige for dem som skal bestemme sig for hvilken tjenesteleverandør de skal vælge. City Self-Storage er stolte over at vi opnår en Trustscore på 8,4 stjerner, baseret på 170 kunder som har bedømt os. Klik ind på Trustpilot for enten at skrive din bedømmelse, eller læse hvad andre kunder har skrevet om os.

  • En af verdens mest populære platforme for kundebedømmelser
  • Ægte kundehistorier fra mere end 170 kunder
  • Vi har været på trustpilot i over 6 år
  • Kollektiv bedømmelse er ”God”

Læs omtalene  >

City Self-Storage er på Trustpilot

Velg ditt nærmeste lager

Vi har mange avdelinger i flere storbyer i Norge

Vi bruker cookies for å sikre den beste opplevelsen på vår nettside. Ved videre bruk av siden aksepterer du dette.

Les mer >