Skip to content

Kontorlokaler

Utleie av kontor- og møtelokaler

Vi tilbyr nå alle våre kunder muligheten til å leie kontor- og møtelokaler ved avdelingene Torshov, Mastemyr og Drammen. Her har du mulighet til å jobbe, holde et møte eller bare sitte og slappe av med en kopp kaffe og et magasin.

For bedrifter

Rimelig lokaler for møtevirksomhet

For bedrifter som trenger sporadisk kontorplass, eller et møtelokale med grunnleggende fasiliteter, har City Self-Storage rimelige og tilgjengelig alternativer. Vi har møtelokaler tilgjengelig ved tre av våre avdelinger i Stor-Oslo. Tilbudet er forbeholdt våre bedriftskunder, og bookes etter først-til-mølla prinsippet.

Skal du ha et kundemøte men mangler representative lokaliteter, eller har du dårlig tid og må få unna noe kontorarbeid uten å dra tilbake til kontoret? Stopp innom ett av våre møte/kontorrom. Våre lagereksperter er tilgjengelig for å besvare dine spørsmål, og vi byr gjerne på en kopp kaffe til deg og dine kunder eller forretningsforbindelser.

Fordeler

Kontorfasiliteter ved avdelingene Torshov, Mastemyr og Drammen

Leier du lagerplass og ønsker du fri tilgang til kontor- og møtelokalet koster dette kr 300 per måned. Ved leie av rommet til møtevirksomhet er timesprisen kr 300.

  • Møtebord
  • Gratis WIFI
  • Printer
  • Kaffe og te

Ønsker du mer informasjon eller ønsker å booke direkte kan du kontakte oss på 810 12345, eller på epost her.

Velg ditt lager

Vi har en mengde avdelinger med over 5000 lagerrom