Chat with us, powered by LiveChat

Lager for privatpersoner

Privat lagring i Stor-Oslo

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Vår lagerløsning passer perfekt for privatpersoner som trenger et trygt og tilgjengelig lager for sine eiendeler.

Noen av våre fordeler

Vi er eksperter på lager for møbler

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder

Hos oss er kundetilfredshet det viktigste. Våre dyktige lagereksperter strekker seg lengre for å tilby den beste kundeservicen.

Kort oppsigelsestid

Kort oppsigelsestid

Vi tilbyr fleksible leieperioder. Lagerleien løper månedsvis og kan sies opp før femtende den måneden du ønsker å flytte ut.

KlimaKontroll

KlimaKontroll

Lageret holder en jevn og god temperatur året rundt. Hos oss kan du derfor lagre det aller meste av møbler og innbo helt sikkert.

På flyttefot?

Vi gjør flyttingen enklere

Når du skal flytte er det ofte en overgangsperiode der du trenger midlertidig lagring i forbindelse med at du venter på din nye bolig. Da kan du enkelt leie et lagerrom hos oss. Våre lagereksperter er tilgjengelig for å hjelpe deg til en stressfri flytting, enten du skal flytte en hel enebolig eller kun en liten hybel. Vi har et stort utvalg av lagerstørrelser, slik at vi alltid skal kunne tilby en lagerstørrelse som passer ditt behov.

Ettersom alle våre lagersentre er sentralt lokalisert, og vi har åpningstider fra 06-23 hver dag, skal det være enkelt for deg eller dine flyttefolk å flytte flyttelasset inn eller ut av lageret. I tillegg til lagerutleie har vi også flere tilleggstjenester som lageropplevelsen enklere. Hos oss kan du eksempelvis leie tilhenger, flyttebil og kjøpe flyttemateriell.

Les om vårt flyttelager >

Tilgang til lageret ditt fra 06.00 til 23.00 hver dag
Lagring av esker i minilager

En utvidelse av ditt hjem

mer plass hjemme

Endringer i våre liv kan skape behovet for mer plass. Eksempelvis for de som gifter seg, og for de familiene som får barn. Med stadig mindre leiligheter og bodplass hjemme, er leie av minilager en fleksibel løsning. Stadig flere velger City Self-Storage som en ekstra ekstern lagerbod. Vi har lagerboder i en rekke ulike størrelser, fra kun 1 kvadratmeter. Hos oss kan du leie ditt eget walk-in-closet, eller en sportsbod til tingene du ikke har plass til i garasjen. Med tilgang fra 06-23 alle dager, og svært sentrale beliggenheter i Stor-Oslo, har du alltid enkel tilgang til dine eiendeler. Samtidlig kan du være sikker på at tingene står trygt lagret, i motsetning til mange kjellerboder i byens bygårder. Kom igang med lagringen hos oss i dag, og se hvor enkelt det faktisk kan være.

Les om hvordan det fungerer >

Smart lagring

Skal du pusse opp boligen?

Skal du pusse opp, og ønsker å tømme leiligheten for å beskytte møbler mot støv, malingsflekker, med mer? Tar du turen innom oss får du leid både lagerplass og ekstra tjenester som flyttebil og tilhenger. Lagerplass kan leies fra uke til uke så lenge du skulle ha behov for det.

Å leie et minilager i forbindelse med oppussingen blir stadig mer populært, og vi har lagerstørrelser som passer de fleste behov, enten du kun skal pusse opp et lite bad eller en hel leilighet. Å sette tingene til et lager hos oss kan spare deg for mye tid, da flytting av møbler rundt omkring i leiligheten kan medføre mye ekstraarbeid. Vi har holdt på med lagring i 20 år, og vet hvordan oppussingen kan gjøres enklere med en rimelig lagerbod.

Flyttebil fra Hertz med åpent lasterom

Lager for en rekke behov

Lei en lagerbod fra 1 uke til flere år

Visning av boligen
Visning av boligen

Få ting ut av huset før du skal ha visning. Et ryddig hjem kan gi en høyere salgspris.

Utenlandsopphold
Utenlandsopphold

Lei et minilager hos oss dersom du skal arbeide eller på utveksling i utlandet.

Lager for studenter
Lager for studenter

Vi har små lagerrom som er perfekte for studenter. I tillegg har vi 10% studentrabatt.

Se våre avdelinger Norge

Vi har En mengde avdelinger i Stor-Oslo og Drammen.