Chat with us, powered by LiveChat

Enkel tilgang til din egen lagerbod

  • Uforpliktende visning
  • Sentralt og tilgjengelig
  • Åpent 06-23 alle dager
  • Bestill enkelt på nett
  • Tilgang dagen du bestiller
  • Flytte- og pakkemateriell
Slik fungerer det

Nettbestilling

Bestill enkelt på nett og få tilgang allerede samme dag

Vi har samlet et utvalg av populære lagerstørrelser som er tilgjengelig for bestilling via vår nettside. Vår nettløsning er helt selvbetjent, og du kan få tilgang til lageret samme dag som du bestiller. Vi behandler bestillinger i kundesenterets åpningstid. Se åpningstidene >

Størrelsesberegner

Ofte trenger mindre plass enn du tror. Vi har laget en størrelsesberegner som veileder deg til riktig lagerstørrelse. Du har også mulighet til å sende oss bilder av tingene, slik at vi kan gi deg et estimat.

Lagereksperter på telefon og chat

I våre butikker tilknyttet utvalgte lager finner du våre lagereksperter som gjerne hjelper deg å finne riktig størrelse, eller med råd om lagring. Du kan også nå oss mandag til søndag på chat, mail eller telefon. Lagrene holder åpent fra 06 til 23, alle dager – året rundt. Kontakt oss for mer informasjon.

Vi anbefaler en størrelse på

Vi hjelper deg med å få frem riktig lagerstørrelse basert på arealet av din bolig

Fordeler

Mange fordeler ved å leie lager hos oss

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder

Hos oss er kundetilfredshet det viktigste. Våre dyktige lagereksperter strekker seg lengre for å tilby den beste kundeservicen.

Kort oppsigelsestid

Kort oppsigelsestid

Vi tilbyr fleksible leieperioder. Lagerleien løper månedsvis og kan sies opp før femtende den måneden du ønsker å flytte ut.

Klimakontroll

Klimakontroll

Lageret holder en jevn og god temperatur året rundt. Hos oss kan du derfor lagre det aller meste av møbler og innbo helt sikkert.

Trygg lagring

Trygg lagring

Våre lagerlokaler er videoovervåket og koblet til alarm hele døgnet. Hos oss kan du være trygg på at dine eiendeler står trygt lagret.

Kom igang med lagringen nå

Dra innom din nærmeste avdeling eller bestill på nett