Chat with us, powered by LiveChat
 

En måte å pakke inn maleriet

Har du et flott maleri hengende på veggen, som lyser opp stua, og som du helst ikke ønsker skal få et hull gjennom seg eller et stygt merke i flyttingen? Da er det flere måter du kan pakke det inn på.

En av metodene, den vi har valgt å fremme her, er bølgepapp, en enkel og kjapp løsning, som samtidig kan beskytte maleriet under transport og lagring. Alt du trenger er bølgepapp, tape og maleriet som skal pakkes inn.

Legg maleriet på gulvet, og klipp til en passende lengde bølgepapp, to stk. Disse skal legges rundt maleriet, slik at alle fire kanter er godt dekket med bølgepapp. Gjerne dobbel runde for ekstra beskyttelse. Legg bølgene i pappen ned mot maleriet. Teip bølgepappen igjen, og pass på at tapen ikke er borti maleriet, da dette kan gjøre skade.

Hjørnene må også beskyttes, slik at ikke de får hakk eller andre skader på ferden. Dette kan også løses enkelt, også med bølgepapp. Her er det rett og slett bare å klippe ut en firkant bølgepapp, og brette den til, slik at den kan settes på hjørnet. Sett den på, og teip rundt hjørnet. For at det skal bli sittende på er det også lurt å teipe det fast til bølgepappen som ligger rundt maleriet.

Til slutt:

Husk å sette det trygt inn i bilen. Ikke la det ligge nederst eller ligge klemt mellom noe, da kan innpakningen være lite til hjelp.

Skal du pakke inn bilder eller speil? Finn ut hvordan her.

Lykke til med pakkingen! Ikke glem at du alltids kan ta kontakt med oss her, eller komme innom en av våre butikker.

Flyttetips med City Self-Storage Flytteskole