Chat with us, powered by LiveChat

Glassinndeler: En trygg ferd for dine glass

Glassinndeleren vår er perfekt for å frakte og lagre glassene trygt. Men hva er beste måte å bruke den på?

 

Kanskje har du investert i noen litt ekstra dyre glass, de du kun tar frem til de ekstra spesielle anledningene. Kanskje vet du ikke helt hvordan du skal frakte de antikke glassene du har arvet, uten at de skal få skader. Vi vet hva du kan gjøre slik at du er sikker på at de kan stå uskadet på bordet ved neste store anledning.

Det er få grep som skal til for å skape en litt tryggere reise for dine glass. Det første kan være å sette en glassinndeler i en stor flytteeske. Der er det oppdelte rom, slik at hvert glass har sin egen private lounge på turen. Dermed vil de ikke slå mot hverandre dersom det rører seg litt i flyttelasset.

Dersom det er litt ekstra plass i glassenes rom kan det være lurt å gi dem litt ekstra beskyttelse med et par lag silkepapir. Da får glassene god støtte, og det blir så lite bevegelse som mulig under transporten. Vi anbefaler ikke å bruke avispapir til dette, da blekket kan lage flekker på glassene.

 

I en glassinndeler kan det være plass til opptil 48 glass, og glassene kan settes i to etasjer. Dette gjelder dersom glassene ikke er for høye. Er de det, kan laget over glassene utnyttes til lette gjenstander i flyttelasset. for eksempel klær, tekstiler, eller kosedyrene.

Har du spørsmål om glassdeleren? Ta kontakt med oss her eller kom innom en av våre butikker, vi hjelper deg gjerne!

kniver pakkesEske med ting for dag en i ny lieilighet